WielerVSS 2015 (6) E3 Prijs Vlaanderen

Discussie in 'Wielrennen' gestart door stijnsportgek, 21 mrt 2015.

 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  tsja, ik vind het wat suf om hier heel hard op in te gaan, want ik had zelf ook beter in de gaten kunnen houden wanneer die race nou was én ik had jouw post kunnen zien. Ook had ik het niet zo op het laatste moment hoeven laten aankomen.

  Maar die verkeerde deadline heeft mij wel benadeeld. Toen ik vrijdagochtend weinig tijd had en de deadline zag dacht ik: "mooi, dat doe ik vanmiddag, dan kan ik er tenminste even rustig over nadenken". Tsja...
 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Als je het wielrennen zo slecht volgt dat je niet eens weet wanneer de koersen zijn, dan had je waarschijnlijk ook geen winnende renners voorspeld.
  Krizz vindt dit leuk.
 3. Boertje

  Boertje Active Member

  Ik mag hopen dat dit een cynische opmerking is. Het feit dat je niet weet wanneer een koers is en voorspellen van de winaar van een koers zijn twee onafhankelijke eenheden. Proeme heeft dan ook al twee keer gewonnen. :)
 4. proeme

  proeme Well-Known Member

  ik ken inderdaad niet de complete kalender uit mijn hoofd. E3 is toch een wat kleinere koers. Dat de RvV op 5 april is weet ik bijvoorbeeld wel uit mijn hoofd, maar zo'n kleinere koers weet ik echt niet precies. Ze kunnen daar in België elke dag wel rijden lijkt het soms...
 5. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Een beetje flauw was het wel ja.
 6. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  ik moet zeggen dat ik nu al ik denk drie vrijdagen ermee geconfronteerd werd dat ik E3prijs heb gemist omdat ik het niet wist. Dit jaar gelukkig niet dus.
  Dit jaar heb ik m gewoon gemist omdat ik moest werken.:)

Deel Deze Pagina