Wie wint het KNSB-klassement

Discussie in 'Marathon' gestart door G1ant, 12 okt 2004.

?

Wie wint de KNSB cup?

 1. Toch J.M Heideman

  0 stem(men)
  0,0%
 2. Toch C.Michaud

  0 stem(men)
  0,0%
 3. Jeroen de Vries

  0 stem(men)
  0,0%
 4. Roel van Hest

  0 stem(men)
  0,0%
 5. Miel Rozendaal

  0 stem(men)
  0,0%
 1. G1ant

  G1ant Well-Known Member

  Heideman en Michaud willen zich meer op de langebaan gaan richten. Pakken ze genoeg punten in de marathoncompetitie, of gaat iemand anders dit jaar met de eers strijken.
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Heideman zal na zijn hart-operatie de eerste wedstrijden punten mislopen, maar ik verwacht dat de PROTEQ-ploeg sterk genoeg is om het seizoen de domineren net als vorig jaar.

  greetz Krizz
 3. Mark

  Mark Active Member

  Jan-Maarten, Cedric en Miel willen ook langebanen, dus zullen ze het lastig krijgen voor de Cup. Jeroen de Vries zal dit jaar van deze 5 rijders de meeste kans maken.
 4. pieter

  pieter New Member

  jeroen mag van mij winnen
  hij reed afgelopen seizoen ook al erg sterk
 5. Marathonploeg.nl

  Marathonploeg.nl New Member

  Van mijn ook wel. Des te jammer dat hij gedeklasseerd werd afgelopen zaterdag. Gelukkig toch nog als vierde geklasseerd en niet gedisqualificeerd (zo ist wel genoeg; ik breek mijn tong bijna).

  Toch denk ik dat Miel Rozendaal gaat winnen. Heeft een mega-sterke ploeg om zich heen en Miel heeft denk ik meer inhoud om in zijn eentje ook de slag te kunnen slaan in tegenstelling tot JMH die echt van zijn ploeg afhankelijk iszzz... Bovendien kan KC een aantal wedstrijden voor hem knallen om zelf weer voor het spruitjespak te gaan!


  Geluk!
 6. Mompie

  Mompie New Member

  Jeroen de Vries wint de cup! Michaud zal te veel missen ivm de worldcups, Heideman mist niets, het langebaan verhaal mislukt maar hij komt dit seizoen tekort. Van Hest heeft nu al te veel punten laten liggen. KC mist ook teveel. Rozendaal mist ook teveel want die gaat het goed doen op de 5km en 10km.

Deel Deze Pagina