Wereldbekerfinale, 9-11 maart, Berlijn

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 5 mrt 2012.

 1. Mandy

  Mandy Active Member

 2. Danou

  Danou Active Member

  Goede zaak! Wust is duidelijk samen met Beckert de enige vrouw die in de buurt of sneller dan Sablikova zijn. Die plek heeft ze dan ook meer dan terecht verdiend.
 3. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Ik had nog niet eens aan het wk gedacht, goed dat ze aangewezen wordt, ze hoort daar thuis.

  Het gaat haar misschien wel het overall klassement kosten, zou zo maar eens een duur griepje kunnen zien.
 4. sibet

  sibet New Member

  Weet iemand hoelaat de 1.500 meter mannen begint? Zou graag op het ISU kanaal kijken. :D
 5. Guusp

  Guusp Active Member

  Zou haar met een beetje pech twee wereldbekers kunnen gaan kosten.
 6. Mandy

  Mandy Active Member

  Ze laat nu het hele weekend aan zich voorbij gaan meldt de NOS.

  Beter voor haar dat ze helemaal hersteld en goed fit is in Heerenveen
 7. Duif

  Duif Well-Known Member

  Dat is wel heel slecht nieuws. Jammer voor haar, voor de wedstrijd en voor ons :(
 8. Danou

  Danou Active Member

  Dat is wel heel erg jammer! Wust is toch wel een van de redenen dat ik iedere keer achter het internet kruip. Maar misschien beter om niet te rijden en om in Heerenveen te gaan oogsten.
 9. afca

  afca New Member

  Ach dat Wust er niet is is toch niet erg. Als ze maar tijdens het WK goed is..
 10. stijnsportgek

  stijnsportgek Well-Known Member

  Gerritsen en van Riessen weer teleurstellend
 11. Danou

  Danou Active Member

  Precies.

  Martin Hersman is bij mij slecht te verstaan. De microfoon mag wel wat harder...
 12. alexander79

  alexander79 Well-Known Member

  Wow..dit was wel een zeer teleurstellend seizoen voor Gerrittsen. NIet best!
 13. RodyTur10

  RodyTur10 Well-Known Member

  Hong Zhang rijdt ook een idiote 500 meter. Met afstand de langzaamste opening: 11,24 en daarna het snelste rondje van het hele veld: 27,36. Nesbitt sterk en gelukkig revancheert Oenema zich een beetje. Tijden vallen niet mee, Berlijn is toch een snelle baan? De laatste weken vallen alle tijden eigenlijk tegen, iedereen opgebrandt aan het eind van het seizoen of minder motivatie?
 14. LeeMoZovski

  LeeMoZovski Well-Known Member

  Yu zet Wolf in eigen huis aan de kant, maar blijft Lee maar 0.06 voor. Erg goede race van Nesbitt en een wonderrondje van Hong Zhang. Oenema doet goede zaken. Van Riessen en Gerritsen moeten morgen een truc uithalen.

  500 mannen was weer een geweldig schouwspel. 18!!! man binnen 0.50 vd winnaar. En ditmaal heet die winnaar - voor het eerst - Jamie Gregg. Koskela doet, net als Mo, hele goede zaken voor de wereldbeker, Fredericks en Kato verprutsen het weer.

  Ronald Mulder pakt zijn cadeautje van Groothuis lekker uit. Otterspeer was net te traag in de opening.

  Voor de 3 WK medailles zijn over twee weken wel 15 kandidaten/outsiders aan te wijzen. De 500 is zo Het Uithangbord van het Internationale Schaatsen.

  En wat zou het mooi zijn als een Fin dit weekend met een hoofdprijs naar huis gaat. Dat wordt dan de eerste Fin op het hoogste podium sinds ....
 15. rajknier

  rajknier Member

  Gerritsen of Van Riessen gaat toch gewoon als derde naar het WK? Truc valt wel mee lijkt me.
 16. Mjøsaman

  Mjøsaman Well-Known Member

  Ronald Mulder lijkt de derde Nederlander op de 500m te worden. Smeekens is niet meer in te halen en daarmee de beste Nederlander in de Wereldbeker. Michel Mulder was de snelste in Heerenveen en Ronald Mulder is tot nu toe de snelste in Berlijn. Door de dubbele punten van de top-5 heeft hij nu zoveel punten, dat hij op grond daarvan zich plaatst voor het WK Afstanden volgens de ISU-regels. Om op grond van de tijdsnelsten door te mogen, dat is hem nog niet gelukt. Daarom baalde hij ook een beetje van die 35.19; hij moest 35.15 daarvoor rijden.
  Maar goed, hij lijkt nu binnen te zijn.
 17. naomie70

  naomie70 Active Member

  500 meter dames:
  Als Margot Boer eerste in het klassement wordt, gaat Mayon Kuipers dan naar de wk afstanden? Omdat ze vorige week na Margot NET de snelste tijd had?

  500 meter mannen:
  Na Michel Mulder is Jan Smeekens ook zeker toch? Staat 153 punten voor op Michel Mulder en de winnaar scoort als het goed is nu 150 punten (als ik kijk naar de punten dat Gregg achter zijn naam heeft staan). Dus niet meer in te halen. Dan nog de vraag wie nummer 3 gaat worden. Dat wordt toch de tijd snelste dit weekend? Ronald Mulder heeft goede zaken gedaan maar er komt natuurlijk nog een 500 meter.
 18. Monique

  Monique Well-Known Member

  Fuck, ik heb de 500 meters gemist. Had een snelle blik op de NOS site en zag daar dat wereldbekerwedstrijden om 16.00 begonnen. Ik zet hem net aan en daar zijn ze al bezig met de 3000 meter. Blijkt dat de tijden op de NOS site nog van Heerenveen zijn, stelletje sukkels! Ik lees dat Ronald Mulder de beste Nederlander was? Zou wel heel cool zijn als beide broertjes naar het WK mogen, hoewel ik Hein Otterspeer daar ook wel graag zou zien. Er zijn gewoon teveel leuke 500 meter mannen!

  Op mijn laptop staan nu wel de juiste tijden, ik kijk via een andere computer op mijn tv en die vertoonde de Heerenveentijden, ik vrees dat ik domweg niet gerefreshed heb daar na vorige week. :oops:
 19. naomie70

  naomie70 Active Member

  Haha.. slimbo ;)
  Maar gelukkig heb je nu wel de juiste tijden!

  Jammer dat Ireen niet meedoet, maar vind het ook wel leuk om Linda de Vries nu te kunnen zien. Ben benieuwd wat zij kan. En gelukkig hebben ze Ireen aangewezen! Zij hoort daar gewoon thuis. Linda de Vries vind ik ook dus hopelijk laat ze dat vandaag ook gewoon even zien! Dan zal het gezeur wel weer beginnen ;) haha.
 20. Danou

  Danou Active Member

  Valkenburg krijgt eigenlijk de startplek op het WK in de schoot geworpen door Wust. Benieuwd wie de snelste vrouw vandaag bij de NL-ers wordt.

Deel Deze Pagina