Waar kan ik het zien?!

Discussie in 'Lange baan' gestart door VorstM, 21 sep 2018.

 1. VictorP

  VictorP Well-Known Member

  Twee dagen lang van 11:30 tot 18:00 live op TV is natuurlijk ondenkbaar... zeker voor "slechts" een NK schaatsen :)
  Zelfs hier op het forum is het event (nog) niet eens interessant genoeg voor een eigen topic :p
  SprintMaster vindt dit leuk.
 2. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Zonde, genoeg andere troep op tv ook. Missen een hoop opa's en oma's weer een deel...
 3. sysya

  sysya Well-Known Member

  Zelfs opa's en oma's kunnen onderhand de site wel vinden.
 4. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Dat doen ze je laten geloven ja. Zijn ook alleen maar geluiden die je hoort uit het kamp van de lui die daar zogenaamd onderzoek naar hebben gedaan om voor hun eigen karretje te spannen, het doorheen drukken van het internet. Maar van die mensen zelf hoor ik dat nou nooit... van in de 60 misschien, maar die generatie daarboven echt niet, en is toch vanouds de grote doelgroep van mensies die het schaatsen altijd gevolgt hebben... en die gaan echt niet hun tablet of laptop aanzetten om naar nos.nl te gaan...
 5. sysya

  sysya Well-Known Member

  CBS geeft aan dat ongeveer 70% van de 75 plussers op internet zitten, dat wil zeggen zelfstandig. Het aantal dat anderen de nos site laat opzoeken en aanzetten zijn daarin niet meegerekend. Het punt is dat het echt een uitzondering is als je geen toegang tot internet hebt terwijl je dit wel wil. Simpelweg niet genoeg om van start tot finish alles te gaan uitzenden, het is namelijk nu ook niet zo dat als je de eerste afstand mist je gelijk geen flauw idee meer hebt van wat er gebeurd.

  Even als voorbeeld, mijn opa is 93 en laat mij altijd even alles klaarzetten, het enige wat ik hem daarbij hoef uit te leggen is dat hij op F5 moet drukken als hij een zwart beeld krijgt.
  kernploegfusie en Marcel Vos vinden dit leuk.
 6. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Sorry, ik ben lekker eigewijs. Het CBS ken zoveel zeggen. Allemaal leuk en aardig hoe dat gaat met jouw opa en jouw, maar ik ken heel veel oudjes, en die komen er niet mee in aanraking, hebben geen laptop, geen tablet, en geen smart tv, dus ook geen optie om anderen het op te zetten voor ze. Maar laten we er geen wellus nietus spelletje van maken
 7. Asterisk

  Asterisk Well-Known Member

  Ik vind het niet erg dat dit toernooi niet helemaal integraal van a tot z op tv is. Ik denk wel dat, zeker bij de oudere doelgroep, inderdaad veel mensen niet op de site gaan kijken. Er zijn veel mensen die wel kijken als er schaatsen op tv is, maar het zeker niet zelf op de site zouden gaan opzoeken. Bij dit toernooi is dat voor mij hetzelfde, zolang het niet op tv is ga ik de site er echt niet voor aanzetten, als het op tv was geweest had ik gewoon van begin tot eind gekeken.
 8. sysya

  sysya Well-Known Member

  Oh dat geloof ik ook wel, gaat mij er meer om dat als mensen echt alles willen kijken ze daar de mogelijkheid toe hebben. De groep die dat niet heeft, omdat ze en geen internet hebben en niemand die ze daarbij kunnen helpen is echt minimaal, daarvoor kan de NOS die extra 1,5 uur niet verantwoorden.
 9. PietjeBell

  PietjeBell Active Member

  Ken je nos.nl oproepen op een smart tv?
 10. sysya

  sysya Well-Known Member

  ja
 11. VictorP

  VictorP Well-Known Member

  Ik denk trouwens dat ze de livestream niet de hele dag als apart kanaal aanhouden... als ze op tv "bij zijn" zullen ze de livestream wel omzetten naar de tv uitzending. Met alle extra's erbij zoals reclameblokken, Dione de Graaf, Bert Maalderink, etc... ;)
 12. VictorP

  VictorP Well-Known Member

  Ik zat weer eens helemaal fout met mijn verwachtingen over de tv uitzending :p
  EK shorttrack krijgt meer aandacht de het NK.
  Maar de livestream hebben we dus wel de hele dag voor ons alleen ;)
 13. Lorca

  Lorca Well-Known Member

  Het WK Junioren is inmiddels begonnen. Helaas dit jaar niet de fraaie natuurschetsen van Baselga die we vorig jaar voorgeschoteld kregen - Tomasjoef is dit jaar het strijdtoneel.

  Zie hier de livestream:

 14. Duif

  Duif Well-Known Member

  Wordt goed in beeld gebracht. En de klok loopt mee !
 15. Lorca

  Lorca Well-Known Member  Mass Start competitiewedstrijd 2; nu live in Thialf. De dames zijn al onderweg.

Deel Deze Pagina