Uitslag eerste marathon (Alkmaar)

Discussie in 'Marathon' gestart door Sjoerd, 13 okt 2004.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  KC Boutiette heeft de eerste marathon van het seizoen gewonnen. In Alkmaar was de Amerikaan in de sprint te snel voor Arjen Stroetinga en Rene Ruitenberg.

  Op 300 meter van de streep leek Cedric Michaud de beste papieren te hebben. De Fransman kwam echter ten val, waarna de weg open lag voor Boutiette.

  Bij de dames ging de zege naar Jenita Smit.Samen met Jolanda Langeland, Yasmin van Benthem en Carien Kleibeuker had ze een ronde op het peloton gepakt, waarna Smit de rapste bleek.

  Zaterdag wordt in Amsterdam de eerste marathon in de strijd om de Essent-Cup verreden.

  Bron: Teletekst
 2. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  En toch weer een eindsprint....

  KC kon net nog de arm van Michaud ontwijken door er over heen te springen...beetje macht nog over op 1 ronde voor de streep,
  wel een geluk voor Michaud dat KC over zijn arm kon springen..anders zou het seizoen voor Michaud heel anders kunnen lopen.

  Wil je strijd zien kan je beter naar de Bees gaan kijken..beul Sjoerd Huisman wint met kopgroep 2 rondjes voor..als debutant na vorig jaar het 5 banentoernooi te hebben gewonnen.

  greetz Krizz
 3. Mark

  Mark Active Member

  In de eindsprint is Sjoerd inderdaad onklopbaar, door zijn zeer snelle versnellingen. Als ze met hem naar de streep blijven rijden gaat hij het klassement winnen.
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  craft onderpak

  Even een mededeling/vraag: ik trof op vrijdag in de week van de openingsmarathon een craft onderpak aan in mijn schaatstas. Is er iemand die zijn onderpak kwijt is??

Deel Deze Pagina