Transfertopic 2013/2014

Discussie in 'Lange baan' gestart door Danielle, 17 mrt 2013.

 1. FuGeE_Volkova

  FuGeE_Volkova Well-Known Member

  Anna Badaeva is ook gestopt
 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Mikael Flygind Larsen is na een jaar vol blessures gestopt en als trainer aan de slag gegaan in Stavanger. Zijn afscheidscadeautje was een baanrecord op de ploegenachtervolging in die Stavanger Arena.

  Zo zeggen mijn verder anonieme Noorse bronnen.
 3. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Dat klopt inderdaad.

  Verder is Espen Hvammen bij de Kia Academy aan het trainen naar wat ik zag op een foto.
 4. Kirs

  Kirs Member

  Van Hvammen klopt ook.

  Christoffer Fagerli Rukke heeft een ander team met een aantal andere schaatsers uit Noorwegen: norgesskoyteakademi. Andere schaatsers in de ploeg: Einar Døving Agdestein, Espen Tveit, Even Johansen, Fredrik Van der Horst en Kristian Fredriksen.
 5. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Darren Huang, Brian Hanssen en Jeffrey Swider Pletz zijn bij de KIA Academy aan het logeren voor de komende maand. Onduidelijk of dit nog vervolg gaat krijgen zoals in verleden met Biega is gebeurd (eerst als "gast" meegetraind en toen opgenomen in de familie)
 6. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Tja, zo gaat dat he...Uit het hat, uit het oog heet dat. :roll:
 7. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Postgedrag zegt niets over hoe je tegen je favoriet aankijkt ;) Ik post hier ook nauwelijks meer over Erben, maar dat betekent niet dat het uit het oog uit het hart is. Ik zie hem nog 1x per jaar ofzo rondom een ijsbaan en het is dan altijd leuk om hem weer even te zien. Vooral zijn:"Heeeeee meisje! Hoe is het?"

  Doet me eraan denken dat ik nog even kwijt moet dat ik hetjammer vind dat Freddy gestopt is maar dat het er al tijd aan zat te komen omdat hij het niveau niet haalde. Ik wist in december al dat ik hem toen voor het laatst had zien schaatsen, althans dat zei mijn gevoel en had eigenlijk verwacht dat ie vorig jaar al zou stoppen. Was aantal dagen weg toen het bekend werd en helemaal vergeten te reageren op dat nieuws.
 8. Kirs

  Kirs Member

  Nancy Swider Peltz jr is ook mee.
 9. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Silovs niet meer bij de Kia Academy (traint mee met NL shortrackploeg) en Stefan Due Schmidt op pad met CBA. Wie zitten er dan nog wel bij de KIA?
 10. Mcat

  Mcat Well-Known Member

Deel Deze Pagina