tot oktober

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door schaatsbart, 2 mrt 2011.

 1. schaatsbart

  schaatsbart Member

  De zon schijnt vandaag!
  Gisteren nog geschaatsd, was wintersfris, maar t besef dat t haast voorbij is deze winter, en de laatste ronden afgeteld worden geeft een beetje een gevoel van weemoed!
  Anderszins, heb een verrassend goed seizoen achter de rug, veel geleerd, veel gezelligheid beleefd op het ijs, leuke verhalen op het forum hier, dus geen reden te klagen!

  Het is zoweer oktober, en ben benieuwd, en verheug me op wat komen gaat. de komende tijd gebruik ik o.m om het voorbije seizoen te evalueren, de aandachtpunten en vorderingen in kaart te brengen, als afsluiting , en ter voorbereiding op komend seizoen!
  Even niet schaatsen is ook wel goed voor je lijf, want daar is ook echt veel mee gebeurd met de spieren.En tijdens zo,n seizoen gun je jezelf nauwelijks tijd om even kalm aan te doen, je lijf rust te geven.

  Ik weet niet goed nog wat ik de tussenperiode ga doen, heb skeelers maar softboots, en ben daar niet echt kapot van, eigenlijk hoef ik niet zoveel , als t maar niet helemaal inkakt conditioneel, maar dat zal best eens kunnen.
  Ik ga de rozen snoeien, en de wijnranken sterk inkorten, het is nu echt de tijd daarvoor, kan ik in oktober ook van die vlaaien maken waar yogibear altijd zo dol op is! Dan heb ik ook weer wat anti-oxydanten binnen zegmaar!

  Oja, provinciale verkiezingen! Ik ga wel stemmen straks; de oppositie heeft echt meer steun nodig!

  een mooie zomer gewensd aan iedereen hier!
  groet bart. :D
 2. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Voor de wijnranken is het te laat, dat had in december moeten gebeuren. Die van mij beginnen al knoppen te krijgen en voor de rozen even wachten tot het minder koud is.
  Bij ons is de ijsbaan tot de 1e lentedag open. Hoop nog een rondje te kunnen schaatsen. Wel deze winter veel de ijsbaan gezien, maar nog niet er op geweest. :( Voor mijn conditie in de zomer maak ik geen zorgen: ik tennis het hele jaar door, zomer en winter buiten.
 3. schaatsbart

  schaatsbart Member

  mc cat,
  Ikzag dat mijn klimroos al aan het uitlopen is, en het is een forse hoor, meer een boom, ben niet bang voor invriezen,als ik m laat gaan dan ligt m,n tuintje totaal in de schaduw.
  heb je dan helemaal niet op de baan geschaatsd afgelopen winter?? :(
 4. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Nee, nog niet geschaatst deze winter. Mijn schaatsende dochter heeft een licentie en ik niet, dus als zij training heeft, mag ik de baan niet op. De uren daarvoor en daarna zijn ook geen recreatie-uren. Verder werk ik onregelmatig, dus moet de baan wel net open zijn voor recreatieschaatsers als ik wil schaatsen.
  En als je ook 2 ochtenden op de tennisbaan staat en naar de grote wedstrijden in Thialf gaat, blijft er weinig tijd over.
  Hoop dus nog wel even te gaan voor de baan sluit.
 5. schaatsbart

  schaatsbart Member

  jemig, wat jammer!
  In haarlem hebben ze veel recreatieuren, gelukkig, kom hier wonen!
  Nou tennis is ook leuk! :D

Deel Deze Pagina