Toertocht Lulea - Zweden 21 februari 2017

Discussie in 'IJs' gestart door proeme, 19 jan 2017.

 1. proeme

  proeme Well-Known Member

  Nu Bor leuke Scandinavische schaats-opties plaatst doe ik ook even mee. Ik heb mijn oog op Lulea laten vallen. In de week dat daar de KPN Marathon is, is er ook een toertocht. En ook de rest van de week wordt het ijs sneeuwvrij gehouden. En laat die week nou net mijn voorjaarsvakantie zijn...

  Ik heb nog wat informatie opgevraagd bij de reisorganisatie. Even afwachten of het echt allemaal past met andere verplichtingen in de vakantie, en of de prijs me aan staat.

  Maar misschien zijn er meer liefhebbers: http://schaatsenlulea.nl/informatie-toertocht/
  Bor vindt dit leuk.
 2. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  Nice! Helaas dit jaar amper op het ijs gestaan door vervelende kleedkamerblessure, maar ik hou em in het oog voor de komende jaren misschien.
 3. Bor

  Bor Active Member

  Ik had "schaatsen in Lulea" ook al ontdekt. Komt zeker op mijn bucket-list. Ook hier zijn het weer een paar Nederlanders die de kar trekken.
  En het mooie is; je schaats hier op zee ijs. Komt bij mij erg professioneel over, misschien wel iets te professioneel. Site ziet er in ieder geval gelikt uit.
  Probleem voor mij is dat het toch behoorlijk noordelijk(er) ligt dan de meeste bestemmingen in Zweden. Dat zorgt weer voor extra reiskosten.
  Maar zoals gezegd; ik hoop er ooit nog eens te schaatsen.
 4. proeme

  proeme Well-Known Member

  Wegens een andere reis later in het jaar toch besloten Lulea te laten schieten. Geld kan maar 1x worden uitgegeven. Voor volgend jaar komt hij wel hoog op mijn lijstje.

  Mocht iemand wel gaan, dan hoor ik heel graag de ervaringen.

Deel Deze Pagina