sven doet t anders

Discussie in 'Lange baan' gestart door bantega, 21 sep 2010.

 1. bantega

  bantega Member

  groot gelijk! Schaatsen is leuk, maar buiten skaten is veel leuker dan elke 30 seconden hetzelfde in zo'n hal. Vroeg me af hoeveel rondjes heeft die Kramer nu inmiddels gereden? 15jaar x 25 weken x 10 uur x 100 ronden=375000 pfffffffff

  [nos2]186439[/nos2]

  http://nos.nl/video/186439-kramer-gaat- ... atsen.html
 2. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Dat geldt niet voor iedereen. Ik vind buiten skaten minder leuk dan binnen rondjes schaatsen. Buiten schaatsen op natuurijs vind ik dan weer leuker dan binnen rondjes schaatsen.
  Binnen schaatsen doe je niet omdat het landschap zo geweldig is, maar om de activiteit die je doet. Werken aan je techniek, in volledige flow de perfecte slag maken, sprintjes tegen medeschaatsers trekken. Dat maakt het binnenschaatsen zo mooi.
 3. HA01761

  HA01761 Active Member

  Idd, langebaanschaatsen gaat om gevoel, sturen, vallen, druk, timing etc. Ik heb nooit het idee dat ik stom rondjes schaats.
  Denk dat Sven een verstandige keuze maakt trouwens, na 4 tropenjaren waarin hij misschien toch wel een beetje roofbouw heeft gepleegd op zijn lichaam.
 4. Wouter87

  Wouter87 New Member

  Ik denk ook niet dat dit een verkeerde insteek is! Bovendien geeft hij aan dat hij de komende jaren nog mee wil gaan. Prima dus.

Deel Deze Pagina