snelste tijden

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Lieke, 6 jan 2006.

 1. Lieke

  Lieke New Member

  nou nijmegen en utrechti s voor mij alletwee een uur rijden.. t maakt op zich niet veel uit.. misschien is utrecht wel iets dichter bij.. maar toen ik ging schaatsen kon ik nergens les krijgen in utrecht (was te jong) en wel nijmegen.. vandaar dus nijmegen
 2. umpire

  umpire Member

  Ja, logische keuze.
 3. Lieke

  Lieke New Member

  nog een voordeel van nijmegen... helemaal overdekt... das dan weer niet zo bij utrecht.. maarja utrecht is wel 400 m... nijmegen niet.. das weer nadeel :roll: maar mss maar op beiden trainen.. voor t rijden maakt t niet uit :p
 4. umpire

  umpire Member

  Nog een voordeel, je kunt er meer op de bochten trainen. Je hebt in verhouding meer bocht. :D
 5. Lieke

  Lieke New Member

  ja klopt! mijn bocht is dan ok mijn sterkste punt van het schaatsen ;) hoewel t rechte eind ook steeds meer gaat komen.. hadlaatst eindelijk de valbeweging er goed in ;) kreeg wat tips van wat mensen op de baan.. iedereen schijnt mij te kenne onderhand haha :p heb minstens 3 keer gehoord ik dacht dat jij allee op zaterdag/dinsdag trainde :wink:
 6. umpire

  umpire Member

  Onder de 11 sec.....kan ik van dromen....
 7. Lieke

  Lieke New Member

  heb nog nooit 100 gereden.. maar met mijn start zalikook nooit onder de 11 seckomen :p
 8. Schaatsfan86

  Schaatsfan86 Active Member

  Lieke, waarom doe je vaak zo negatief over jezelf? Je bent DC1, dan mag je nog een hoop leren hoor. Het einde is nog lang niet in zicht als je dat soms denkt.
 9. Lieke

  Lieke New Member

  weet k:p maar sprinten kan k gewoon niet :p haha
 10. umpire

  umpire Member

  Ik heb laatste 1 wedstrijd geen zelfkritiek gehad en ik was na afloop eindelijk es tevreden..... :D
 11. Lieke

  Lieke New Member

  ach.. ik was afgelopen wedstrijd niet tevreden.. ik rijd liever slechte tijd met t gevoel dat ik ales gegeven heb dan te vallen en te weten dak nog energie heb :p
 12. umpire

  umpire Member

  Goh wat heb ik ^ weer stom opgeschreven....
  Maar je hebt gelijk, ik vind het ook erg stom als ik in een slechte tijd binnenkom en toch het idee heb dat ik over heb.
 13. Lieke

  Lieke New Member

  ja daarom, dan kan ik echt zo 'kwaad' worden op mezelf... vallen kan ik ook gewoon niet tegen. :p:p dan kan ik me ook gelijk niet meer concentreren op de volgende afstand..
 14. Schaatsfan86

  Schaatsfan86 Active Member

  Ik val liever dan dat ik binnenkom met een slechte tijd en weet dat er meer in had gezeten. Vallen kun je (meestal) niets aan doen. Bij de volgende afstand probeerde ik het dan altijd maar goed te maken.
 15. Lieke

  Lieke New Member

  als ik ben gevallen kan ik me nooit meer concentreren.. en k rijd liever gewoon goede tijd dan vallen ;) dan weet ik gewoon van ik had beter kunnen rijdne.. misschien hadi k wel eerste kunnen worden.. daar kan k echt niet tegen ;)
 16. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  Ik heb ze binnen,mijn pr's , gereden op 22 februari (en ik schaatst pas vanaf eind oktober 2005 :p)

  500 m 1.26.75 (Eindhoven)
  1000 m 2.55.60 (Eindhoven)
 17. umpire

  umpire Member

  Dan heb ik meteen een idee, dat zijn ook ongeveer de tijden van mijn jongste broetje (12) als ik even doorreken. Niet slecht hoor voor een beginner.
 18. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  ik was over mijn 500 redelijk tevreden. Alleen jammer dat ik pas de laatste 100 meter mijn slag vond,daarvoor was ik aan het hakken in het ijs. Zag er volgens mij niet uit haha

  De 1000 ging niet echt fijn,ik was na 1 ronde al kapot en ik voelde mijn benen al...en ik had het gevoel dat ik elk moment gewoon om kon vallen,zo vermoeid voelde ik mij ineens. En techniek,voor zover ik dat had haha, was heeeel ver te zoeken.

  Maar wel grappig :) Hopelijk kan ik volgend jaar met de clubkampioenschappen ze iets aanscherpen.
 19. umpire

  umpire Member

  Aan hoeveel wedstrijden kan je meedoen?
 20. Lisan

  Lisan Well-Known Member Medewerker

  ik kan mij inschrijven voor studentenwedstrijden,maar dat doe ik pas als ik daar wat te zoeken heb,op dit moment nog niet namelijk.

  En dan 1x per jaar clubkampioenschappen

Deel Deze Pagina