slijptafelaanbieding

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door schaatsbart, 9 dec 2011.

 1. schaatsbart

  schaatsbart Member

  deze heb ik net gekocht, met zandstra fossesteen en driekant polijstblok!
  wat erosie op de sleutels van de klemmen , maar dat zat in het prijsvoordeel. voor 75 euro klaar!http://www.nietzoduur.nl/N_frame.html?http://www.nietzoduur.nl/Slijpen-_-Polijsten-N_grp_23_50-1.php
 2. schaatsbart

  schaatsbart Member

 3. NielsS

  NielsS New Member

  Hoe bevalt deze aanbieding? Heb je hem al gebruikt?
 4. schaatsbart

  schaatsbart Member

  Hoi, ja, ik heb m gebruikt. Volgens mij is er niets mee aan de hand. ik zet m op mn, persisch tapijt, staat hij goed stevig, ja gaat prima, ijzers zitten er ook mooi recht in, en ach die erosie zie je wel meer met aluproducten, een beetje aanslag eigenlijk ,.maar heeft verder geen nadelen. Er is een iets luxere versie zag ik later van rond de 60 euro, die heeft andere mechanieken, draaiknoppen van kunsstof, snelspanhoogteaanslagen, is wel makkelijk, en een extra verstevigingsbalk tussen de poten.
  Maar met dit setje kom ik mooi weg, heb ook sindsdien kunnen ervaren op het ijs afgelopen zondag, perefekt!
 5. Tjark

  Tjark Active Member

  Prima prijzen, maar zo'n blok zonder verstevigingsbalk is vaak toch wat instabieler. Ik heb zelf inderdaad die luxere versie van 69 euro ooit gekocht. Op zich een aardig blok, maar de schroefdraad van de 'bouten' waar je de draaiknoppen op vastdraait was bij mij van slechte kwaliteit. Om dat op te lossen heb ik bij de bouwmarkt een keer 1 meter schroefdraad gekocht en daar 4 stukken op lengte gezaagd en dat ging prima.

  Nu na 10+ jaar begint 't toch wel wat slijtage te tonen. Verwacht dus geen Joha pro kwaliteit.

  Een groot voordeel van 't blok is wel dat je 'm kan inklappen en niet 1 kubieke meter in je auto hoeft te reserveren voor je Joha ;)

  Prijzen van de stenen vallen hier ook erg mee.
 6. NielsS

  NielsS New Member

  Bedankt voor de informatie :)
 7. schaatsbart

  schaatsbart Member

  Als je van plan bent ereen te kopen , en je kunt het je permiteren, zou ik ook die andere nemen, zoals tjark ook aangeeft; net weer iets beter( ik bedoel die hij had, niet de joha pro). is toch geweldig dat niet alles veel geld hoeft te kosten!krijg hier even geen knipoogemoticon( dat gaat niet met snel reageren)

Deel Deze Pagina