Sigtunarännet: Zaterdag 15 februari 2020

Discussie in 'IJs' gestart door Bor, 9 nov 2019.

 1. Bor

  Bor Active Member

  Zaterdag 15 februari 2020 wordt voor de derde maal de Sigtunarännet georganiseerd; een schaatstoertocht over 25 of 50 km. De gezellige en ongedwongen Zweedse schaatssfeer zal ook zeker veel Nederlandse schaatsliefhebbers aanspreken. Het stadje Sigtuna (oudste stad van Zweden) ligt op slechts 15 minuten van vliegveld Arlanda,is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en kent goede accomodaties. De Sigtunarännet is goed te combineren met een dagje Stockholm over ander schaatsvertier in Zweden.
  www.sigtunarannnet.se/nl/
  Inimene vindt dit leuk.
 2. proeme

  proeme Well-Known Member

  En wie vorig jaar mee zou doen, toen het door niet-normale dooi niet door kon gaan, mag dit jaar gratis. Ik denk dat ik oversla, aangezien ik al naar de Weissensee ga.
 3. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  ik kan er dit jaar helaas niet bij zijn, hopelijk geldt die gratis inschrijving ook nog voor volgend jaar...
 4. Bor

  Bor Active Member

  Ik vrees het Zeekoei. Ik kreeg een keurig mailtje met instructie om me gratis in te schrijven voor de tocht van 2020. Maar of ze dat voor volgend jaar nog een keer doen betwijfel ik. Wij gaan wel weer dit jaar. Hopelijk wordt het dit jaar een echter winter in Zweden.
 5. Inimene

  Inimene Active Member

  I should definitely start saving up to see this! But gladly a trip from Tallinn to Stockholm is not that expensive at all, all hail the ferry.
  fransvanbakel en Bor vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina