Schaatsvaardigheidsverklaring

Discussie in 'Elfstedentocht' gestart door hansdekker, 17 jan 2012.

 1. hansdekker

  hansdekker New Member

  Welke leden van de Friesche elf steden helpen mij aan mijn schaatsvaardigheidsverklaring. Sinds vorig seizoen wekelijks actief op de baan in Utrecht en inmiddels 3x 100km gereden op FlevOnice. Dit jaar ook op les om een echte krek te worden. Mocht de tocht ooit nog komen wil ik graag kans maken op deelname.

  Groet,
  Hans
  06-10901218
  h-i.dekker@hetnet.nl
 2. olafmantel

  olafmantel New Member

  Beste Allen,

  Wie wil mij helpen met mijn schaatsvaardigheidsverklaring? Ik kan goed schaatsen, schaats ook regelmatig bij de Uithof als het vriest en loop hard halve marathons. Voldoende conditie om de tocht uit te rijden. Wie zou me willen helpen met de verklaring. Zou enorm dankbaar zijn, zodat ik in de toekomst hopelijk ingeloot kan worden..

  Groet Olaf (mail naar olafmantel@hotmail.com)
 3. Simme

  Simme New Member

  Hoi Allemaal,

  Wie kan en wil mij helpen voor mijn schaatsvaardigheidsverklaring?
  Ik heb nu 1 handtekening en ben op zoek naar een tweede lid die me kan helpen.
  Ik train het hele jaar door, 's winters op de schaats, zomers op skates. Daarnaast, fietsen, zwemmen, lopen, kortom niet alleen nu tijdens de mooie periode die helaas weer voorbij is.

  Gelukkig meerdere keren kunnen genieten van mooie tochten en flink wat kilometers maken. Zou graag echt lid worden om ooit eens mee te kunnen doen.

  Mijn mailadres is risje61@gmx.net
 4. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Ik geef zo'n verklaring alleen aan mensen waarvan ik zeker weet dat ze een evenement op buitenlands natuurijs of FlevOnice de 200 km binnen 8 uur hebben afgelegd.
 5. HA01761

  HA01761 Active Member

  :lol:
 6. cvbakker

  cvbakker New Member

  LS,

  Ik ben als fanatiek gezond levend sporter (hardlopen, fitness) en actief schaatsliefhebber op zoek naar twee mensen die mij kunnen helpen aan de schaatsvaardigheidsverklaring. Ik ben 30 lentes jong en mankeer niks.

  Wie kan mij hieraan helpen?

  Er tegenover kan ik een goede fles rode wijn zetten.

  Hopend spoedig van u te horen,

  Vriendelijke groet

  Christiaan
 7. arnoud79

  arnoud79 New Member

  Beste allemaal,

  Ik ben eveneens op zoek naar een schaatsvaardigheidsverklaring om lid te worden van de vereniging De Friesche Elf Steden. Enkele wapenfeiten van mijn kant zijn:
  2010: Schaatsen: Weissensee 100 km in ca 4,5 uur
  2011: Fietsen: Elfstedentocht, 240 km in ca. 11 uur
  2011: Skeeleren: Marathon van Berlijn in 1h27 minuten.

  Verder hebben we afgelopen weekend op de schaats in rustig tempo het traject Workum-Leeuwarden incl. Dokkum gereden. Maar dat was achteraf gezien dusdanig langzaam (duurde 8 uur) dat ik er alleen een beetje stijf van werd, niet echt moe.

  Qua training rijd ik in de winter wekelijks rondjes in Nijmegen en ook in Deventer met regelmaat. Daarnaast regelmatig fietsen van en naar het werk 60 km op een dag. In de zomer uiteraard kilometers maken op de racefiets en de skeelers.

  Ik ben er zelf van overtuigd de Elfstedentocht uit te kunnen schaatsen als die er ooit komt. Ik zou heel erg geholpen zijn als een lid van de Vereniging daarvan met bovenstaande feiten ook overtuigd is en mij aan een schaatsvaardigheidsverklaring voor het lidmaatschap zou willen helpen. Uiteraard wil ik daar op een gepaste manier dankbaar voor zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Arnoud
 8. Flevo op kunstijs

  Flevo op kunstijs New Member


  Zaterdag (zie hieronder) kan je je bewijzen en als je veel stempels verzamelt (40?) zijn daar vast ook EST-leden, die daar rondlopen en rondschaatsen die daar meer van onder de indruk zijn en misschien hun handtekening zouden willen zetten dan een kadootje. Je zit hier niet op een vinologenforum.
 9. deseis

  deseis New Member

  Beste Forumleden,

  Bij deze een verzoek voor 2 leden van de elfstedenvereniging om een schaatsvaardigheidsverklaring af te geven. Eenmaal voor mijzelf en eenmaal voor mijn jongere zus. Beide fanatieke amateur schaatsers die graag eens de tocht mee willen rijden. Onze opa heeft 6 maal de toertocht meegedaan en 5 keer het kruisje mogen ontvangen. Wij zouden graag eens de echte tocht rijden.
  Wij rijden beide in Den Haag op de Uithof. Wie kan en mag ik overtuigen van mijn/onze schaatsvaardigheid?

  Vriendelijke groet,
  deseis

Deel Deze Pagina