Schaatsjaarspel

Discussie in 'Lange baan' gestart door Tsjeard, 3 nov 2022.

Tags:
 1. Tsjeard

  Tsjeard Member

  Sport Event Games organiseert dit jaar een nieuw spel rondom het schaatsseizoen 2022/2023. Bij dit spel stel je een team van maximaal 10 schaatsers samen. Met jouw schaatsers scoor je punten voor de belangrijkste wedstrijden van het komende schaatsseizoen: de wereldbekerwedstrijden en het WK Afstanden. Je krijgt aan het begin van het spel een startbudget van 1 miljoen waarmee je je team moet samenstellen. Na elk wedstrijdweekend kun je je team weer aanpassen. Voor meer informatie of om je direct aan te melden, ga je naar sporteventgames.nl

  Groet Tsjeard
  Eelco vindt dit leuk.
 2. Tsjeard

  Tsjeard Member

  Leuk te zien dat een aantal mensen vanuit dit forum zich voor het spel hebben aangemeld. Voor wie ook geïnteresseerd is: aanmelden en je team voor de eerste wereldbekerwedstrijden samenstellen, kan tot vandaag 17:00 uur.
 3. Tsjeard

  Tsjeard Member

  Ook komend schaatsseizoen organiseert Sport Event Games weer een schaatsjaarspel. Bij dit spel krijgt je aan het begin een startbudget waarmee je je selectie van maximaal 10 schaatsers moet samenstellen. Je scoort met jouw schaatsers punten bij de belangrijkste internationale wedstrijden van het komende schaatsseizoen. Tijdens het seizoen kun je na elk wedstrijdweekend je selectie weer aanpassen. De prijzen van de schaatsers veranderen tijdens het spel op basis van hun recente prestaties. Inschrijven doe je via sporteventgames.nl/Inschrijven.php?SPEL=68 en kan tot 10 november. Vorig seizoen ging Beers er met de overwinning vandoor. Wie wordt komend seizoen de winnaar?

Deel Deze Pagina