Schaatsen op KRO Uitgelicht

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Joeno, 11 jan 2008.

 1. Joeno

  Joeno New Member

  Op mijn werk ben ik met een project bezig, waarvan ik denk dat jullie schaatsliefhebbers dat wel leuk vinden. Tenminste, de laatste toevoeging.

  Ik werk voor KRO Uitgelicht. Dit is de website van de KRO waar oude radioprogramma's en fragmenten een tweede leven krijgen. Omdat ze weer of nog steeds actueel zijn, of omdat ze het gewoon waard zijn om nogmaals te beluisteren.

  Het thema van deze week is schaatsen.

  Het hoeft maar één nachtje te vriezen, of de ijskoorts slaat weer toe. Volwassen mannen die niet kunnen slapen van de spanning. ‘Zouden we morgen kunnen schaatsen?’ Maar ijs of geen ijs, deze week gaan we schaatsen op http://uitgelicht.kro.nl

  Zoals jullie weten is schaatsen meer dan glijden over bevroren water. Het brengt de muze in ons boven. Geïnspireerd door de omgeving waar je doorheen rijdt, de mensen om je heen, de kou en de koek-en-zopie, kunnen mensen ook jaren later nog feilloos vertellen over hun schaatstochten.

  Ik hoop dat jullie het leuk vinden en mochten jullie ook nog ideeën hebben of leuke herinneringen aan oude radioprogramma's, dan laat dat vooral weten!


  KRO Uitgelicht is de website waar de juweeltjes uit het rijke radioarchief van de KRO een tweede leven krijgen. Wekelijks worden hier, thematisch gerangschikt, nieuwe archieffragmenten en complete radioprogramma’s geplaatst. Omdat ze het stuk voor stuk waard zijn om nog eens te laten horen. http://uitgelicht.kro.nl

Deel Deze Pagina