Reschensee Finishvlag

Discussie in 'Marathon' gestart door knikker, 25 aug 2013.

 1. knikker

  knikker New Member

  Op de site van de Reschensee wordt melding gemaakt dat de finishvlag gevallen is. In 2014 geen evenementen meer op dit Italiaanse meer. Gek genoeg wordt de schuld ( mede ) gegeven aan de wind. Twee jaar geleden nog maakte voorzitter Barkey bekend dat de wind in hun voordeel was doordat ze een ronde konden aanleggen waarbij er bijna alleen maar wind mee zou zijn.

  Persoonlijk heb ik altijd al het gevoel gehad dat dit niet lang stand zou houden. Dat merkte je aan alles. De SAE blijft echter bestaan en wellicht dat ze ergens anders in Europa een locatie vinden voor de evenementen.
 2. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Ja, daar deden ze nog heel geheimzinnig over, wilden het niet zeggen hoe dan, dus werd er hier wat naar gegist, en hadden we het uteindelijk ook
  wel ongeveer juist. M.i. kan de wind niet alleen de doorslaggevende factor zijn, maar wellicht zoeken ze toch een ander meer.

  Als dat zo is, heb ik het lac du Joux altijd een goede optie gevonden: zeer goed bereikbaar in de Franse/Zwitserse Jura, het ligt precies op de grens, en een hele mooie omgeving, veel minder dat echte tussen de bergen in rijden. Mooi langwerpig, zodat je een goede lange ronde uit kunt zetten.

Deel Deze Pagina