Reschensee 2013 een succes?

Discussie in 'Marathon' gestart door Remco, 24 feb 2013.

 1. Remco

  Remco Member

  Afgelopen week zijn er tijdens de holland winterweek twee toertochten geweest, maar nergen kan ik vinden hoeveel rijders er zijn geweest en hoe het met de weersomstandigheden was gesteld. Alleen is bekend gemaakt dat de eerste tocht door 7 deelnemers is uitgereden (200km) en dat de start van de tweede tocht vanwege sneeuwval en dichtwaaien van een gedeelte van het parcours is uitgesteld.
  Wordt er bewust negatieve informatie achtergehouden? Ik ben zelf twee keer bij de Reschensee geweest en weet hoe het er kan spoken. Je krijgt de 200km daar niet cadeau. Hulde aan de deelnemers die de tocht voltooid hebben :D
  Ik ben alleen wel benieuwd of dit initiatief van de SAE nog een vervolg krijgt.
 2. Quarantenove

  Quarantenove Active Member

  Ben daar ook wel benieuwd naar en kan er ook weinig info over vinden.
 3. knikker

  knikker New Member

  Heb webcam beelden en foto reportage van de beide Elfstedentochten bekeken. Denk dat er rond de 60 tot 70 deelnemers waren per tocht. Vanuit organisatie werd gemeld via Twitter ( op mijn vraag ) dat er een kleine 100 deelnemers waren. Kan me niet voorstellen dat dit rendabel is geweest. Maar misschien hebben ze goede sponsors. Als ik de foto's zie en de verslagen lees vind ik het wat armoedig allemaal.

Deel Deze Pagina