Nieuwe klapschaats

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door ReneW, 15 nov 2023.

 1. ReneW

  ReneW Active Member

 2. Ronald Kramer

  Ronald Kramer Member

 3. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Dit vind ik erg leuk. Er is zeker verbetering mogelijk aan de klapschaats omdat je bij de start en de eerste passen het klapmechanisme helemaal niet nodig hebt. Ik ben benieuwd of er topschaatsers zijn die zich dit seizoen er al aan gaan wagen. Het lijkt me wel iets voor Daidai N'tab, die al jaren aan het klungelen is met zijn openingen.
 4. JJS

  JJS Active Member

  Dat eerste artikel staat achter een betaalmuur, dat kan ik dus niet lezen, het tweede zegt alleen heel vaag dat ze met iets nieuws bezig zijn. Maakt mij wel nieuwsgierig, wat is er dan anders? Waarom zou het werken? Ben heel benieuwd maar eigenlijk weet ik obv dat artikel precies nog helemaal niets (journalistiek wel sterk dus, mij het hele stuk laten lezen maar niets verteld)
 5. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

  Als je in je browser naar “inspect element” of naar “paginabron” gaat, kun je de tekst van het Fries dagblad wel degelijk lezen. Je zit dan de broncode van de pagina en daar staat de tekst in. Als je dan met Ctrl-F naar “klapschaats” zoekt, kun je het vinden. Leest alleen niet heel prettig.
  ReneW vindt dit leuk.
 6. EenBrabander

  EenBrabander Well-Known Member

Deel Deze Pagina