NIET VRAGEN MAAR MELDEN S.V.P.!!!

Discussie in '2009-2010' gestart door Anonymous, 11 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  ik zoek me nu al een ongeluk naar schaatsijsberichten, dus daar waar het mogelijk is om te schaatsen, waar melding van gemaakt wordt dus.
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  NIET ZO HARD SCHREEUWEN SVP!!!

  Ik kan het ook welk lezen als je caps lock uitstaat

  zo...

  Ik ben misschien de enige, maar heb al meerdere topics gezien die begonnen met een vraag en waar een hoop nuttige info uit voortkwam.
  Dus waarom niet een beetje pragmatisch met die regel omgaan?
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  commentaar... wat bedoeld wordt is duidelijk genoeg
  Na een melding is een topic ook gestart.
 4. knukkel

  knukkel Member

  Handig hoor, alleen zit je dan 3 dagen je browser te refreshen in de hoop dat iemand toevallig een topic start over de Oude Waal bij Herwen :cry:
  We kunnen elkaar toch gewoon een beetje helpen hier? Lijkt me juist de bedoeling van deze sectie. En als je door het stellen van een vraag 2x zoveel topics krijgt, komt er ook (potentieel) 2x zoveel informatie beschikbaar.
 5. WouterB

  WouterB Member

  Inderdaad, de praktijk leert nu eenmaal dat het regelmatig zo is dat pas na het vragen om informatie deze informatie er komt.

  Het stellen van vragen is dus zeer nuttig en zorgt ervoor dat we meer informatie krijgen in dit forum. Met name in topics die toch al bestaan lijkt het mij geen enkel probleem als iemand in dergelijke topics om een update vraagt.

  Wel jammer dat al die zeurende berichtjes en zelfs een heel topic over "geen vragen stellen" het zo onoverzichtelijk maken. Als mensen nou eens stoppen met dat gezeur dan wordt het een stuk overzichtelijker. :D
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Een mogelijk oplossing: De persoon die een vraag heeft, dus geen melding, kan in zijn/haar onderwerp bij het openen van een nieuw topic duidelijk aangeven dat het om een vraag gaat en niet een melding. Dat moet niet moeilijk zijn. Als er dan geen reacties zijn, weet je dat er geen melding is en kan je het topic overslaan. Ik ben er voor dat vragen gesteld blijven worden, want het levert inderdaad vaak zinvolle informatie.
 7. IJskrasser

  IJskrasser Member

  Het punt is juist dat al die zeurende berichtjes met steeds dezelfde stomme vraag 'Kan ik daar-en-daar al schaatsen dan?' of zelfs 'Wáár kan ik schaatsen dan?' me de keel uit komen. DIE maken het juist onoverzichtelijk. DIE zorgen er juist voor dat hordes mensen voor Jan Doedel een onderwerp aanklikken om er alleen maar achter te komen dat iemand een stomme vraag stelt.

  Vragen heeft domweg geen zin. Mensen die op dit forum komen en wat te melden hebben doen dat heus wel.

  Kortom: alleen een bericht plaatsen als je wat te MELDEN hebt!

  En begin eens met lezen van een de berichten die al op het forum staan voordat je naar de bekende weg vraagt. Kijk gewoon eens naar wat er staat, over welke plek en met welke datum. Simpel, maar het vraagt eventjes een ietsjepietsje moeite.
 8. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Je kunt ook eerst de mededelingen lezen voor je je vraag gaat stelllen. Daarin staat namelijk dat dit forumgedeelte bedoeld is om schaatsplaatsen te melden en niet om te vragen waar er geschaatst kan worden.
  Als iedereen gaat vragen waar je allemaal kunt schaatsen komen we als we dit moeten gaan lezen niet meer aan schaatsen toe.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina