Nannewiid

Discussie in '2011-2012' gestart door srhermanides, 2 feb 2012.

 1. srhermanides

  srhermanides New Member

  vandaag op Nannewiid geschaatst, een rondje van ong.5 KM. prima ijs, aan de westkant iets licht knobbelig tgv de oostenwind. zuidelijk zijn een aantal windwakken.
 2. otto wiersema

  otto wiersema New Member

  nanne wiid

  nanne wiid is prima te schaatsen
 3. fjild

  fjild New Member

  Vandaag vanaf ca. 15.00 uur in een heerlijk middagzonnetje 6 rondjes (ca. 4 km per rondje?) geschaatst op het Nannewiid. Goed ijs, maar er ligt wel ca. 5 cm sneeuw op. Hier valt nog goed door heen te schaatsen (is losse sneeuw). Ijs maakt een betrouwbare indruk, maar door de sneeuw zie je de oude windwakken niet.
  Het is te hopen dat de ijsclub morgen met de veegmachine de baan gaat uitzetten.
 4. fjild

  fjild New Member

  Re: Nannewiid (Oudehaske)

  Superdag op het Nannewiid. Schitterend weer, mooi ijs, en een geveegde baan! De mannen van de ijsclub hadden de baan prachtig geveegd(hulde) met een extra lus, ronde nu ca. 5 km groot. Ik schat het aantal aanwezige mensen op zeker meer dan 1000, dus wel druk op de baan. Ijs hield zich goed, wel een kleine verkeerschaos. Ook voor morgen een aanrader!
  :D
 5. nienkemolendijk

  nienkemolendijk New Member

  vandaag prachtig op het Nannewiid geschaatst. Schitterend ijs, met dank aan de vrijwilligers die een mooi baantje hebben geveegd. Even oppassen voor een paar scheuren. Koek en zopie aan weerszijden van het meer.

Deel Deze Pagina