Mylapse werkt, GoSkate niet

Discussie in 'Materiaal Discussie' gestart door JJS, 22 okt 2022.

 1. JJS

  JJS Active Member

  Hi, nieuw seizoen, nieuwe plannen. Maar eens gechipt gaan schaatsen met een mylapse pro.

  Leuk. In Mylapse sporthive en op vinksite kan ik mijn prestaties (voor zover je van prestaties kunt spreken, maar dat is een ander verhaal) zien.
  Echter, GoSkate doet helemaal niets. Volgens de app zou die vanzelf moeten starten met meten. (Chip nummer tig keer gecontroleerd)

  Ook op het score bord op de baan (De Scheg) verschijnt mijn naam niet, geen idee of dat hier ook mee te maken heeft.
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Het kan zijn dat je de GoSkate app een keer gestart moet hebben. Dus app opstarten en dan schaatsen kiezen en dan op de start knop drukken.
 3. JJS

  JJS Active Member

  We zijn inmiddels een paar sessies verder, GoSkate start idd sessies op. Vraag alleen niet hoe, de app kan ik niets mee, sessies zijn ook niet te stoppen. Met de laptop kan ik inloggen op mijn portal en zie daar een shitload aan sessies. Heel indrukwekkend, ik heb in november dus al bijna 1500 km gereden.....

  SportHive en VinkSite werken wel en geven een meer realistisch beeld.
 4. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Een tijdje geleden heb ik via een mail doorgegeven dat GoSkate nog de nodige bugs bevat. De app heb ik al een tijdje verwijderd omdat ie constant crashte na het opstarten. Blijkbaar hebben ze er niets aan gedaan.
 5. JJS

  JJS Active Member

  GoSkate ook maar van mijn telefoon verwijderd. Drama. Geen idee wie dat ontwikkeld heeft en met welk doel en vooral geen idee waarom zelfs de developer niet zelf een kleine testje gedaan heeft.

Deel Deze Pagina