Kramer bekritiseert Rabobank

Discussie in 'Wielrennen' gestart door ®onnie, 14 aug 2009.

 1. ®onnie

  ®onnie New Member

  Goed dat ie opkomt voor Gesink, klinkt behoorlijk vervelend voor hem zeker als je dan de hele TVM formatie inclusief staf en begeleiding voorbij ziet komen en hijzelf daar in zijn uppie zit
 2. Speed

  Speed New Member

  Robert Gesink: 'Onzinnige uitspraak van Sven Kramer'

  (...)
  Gesink reageert op zijn Twitter-pagina op de uitspraken van Kramer: ‘Onzinnige uitspraak van Kramer op internet, makkelijk praten als je trainingskamp al een jaar gepland is. Mijn trainingskamp was improviseren! Dan is het lastig om je verzorgers van een ander programma af te halen. Snap zijn insteek wel, mijn training heeft er echt niet onder geleden.’

  Gesink voegde de Vuelta a España toe aan zijn programma nadat hij de Ronde van Frankrijk tijdens de eerste week moest verlaten met een polsbreuk. De Ronde van Spanje wordt 29 augustus op gang geschoten in Assen. (MA)
  Bron: sportweek.nl

  Gesink kan volgens mij heel goed zelf z'n boontjes doppen...
 3. HA01761

  HA01761 Active Member

  Sja, een masseur mee was wel prettig geweest voor Gesink, maar verder zal het wel meevallen hoor.

  Hij zal daar echt niet rondrijden als een amateur op fietsvakantie, reken maar dat ie elke avond zijn SRM data naar z'n trainer mailt.
 4. Oxylus

  Oxylus Well-Known Member

  Schijnbaar heeft Gesink er niet onder geleden, hij staat namelijk derde in het klassement. Het is lang geleden dat er een Nederlander virtueel op het podium reed na de eerste week in een grote ronde.

Deel Deze Pagina