KPN NK Junioren afstanden 2013 in Sportcentrum Kardinge

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sjoerd, 24 feb 2013.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013 komt de nationale schaatstop in diverse juniorencategorieën naar Groningen om op het ijs van sportcentrum Kardinge te strijden om de nationale afstandstitels. Vanuit het gewest Groningen van de KNSB neemt een aantal kanshebbers op eremetaal deel: Aveline Hylkema, Marcel Bosker en Peter Lenderink bij de junioren B, Lennart Velema bij de junioren A, Adriaan van Velde, Tom Terpstra, Pim Cazemier en Bo van der Werff bij de neo-senioren.

  Op vrijdag beginnen de wedstrijden om 14.45 uur, op zaterdag en zondag om 11.00 uur. De toegang tot het evenement waar de mogelijke opvolgers van Sven Kramer en Ireen Wüst op het ijs verschijnen is gratis!
 2. leenstrafan

  leenstrafan Well-Known Member

  Is het raar dat ik het raar vind dat dit toernooi ná het WK junioren afstanden wordt gehouden? Natuurlijk is het WK junioren ook vooral een allroundtoernooi en was daarom het NK juioren allround al het kwalificatietoernooi, maar het is óók een afstandstoernooi.
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  Je bent in elk geval niet de enige die dat raar vindt...


  ik had in mn hoofd dat het NK komend weekend is, maar het is een week later. Dat is voor mij niet erg handig :S
 4. Krizz

  Krizz Well-Known Member Medewerker

  Wat ook raar is dat selectiemomenten gelijk liggen met de Grand Prix in Falun. Zo krijgen de junioren die al op hoog nivo marathon rijden geen kans zich te selecteren. :-(

Deel Deze Pagina