Greenery Six (zesde en laatste dag)

Discussie in 'Marathon' gestart door Krabbelaar, 12 dec 2004.

 1. Krabbelaar

  Krabbelaar New Member

  KC Boutiette heeft net als vorig jaar de Greenery Six op zijn naam gebracht. De leidende positie van de Amerikaan, die goed was voor vier overwinningen in zes dagen, kwam in de laatste wedstrijd niet meer in gevaar.

  De race in Den Haag werd een prooi voor Roel van Hest,die in de sprint Cedric Michaud en Boutiette aftroefde."Ik dank mijn eindzege aan mijn ploegmaten,die veel werk opknapten.Ze controleerden de gevaarlijkste jongens',aldus Boutiette.

  Bij de dames ging Mischa Coolen aan de haal met de eindzege in hun driedaagse. In de laatste wedstrijd was Danielle Bekkering duidelijk de sterkste voor Mariska Huisman en Jolanda Langeland.

  Zesde dag,Den Haag (125 ronden):
  1. Roel van Hest
  2. Cedric Michaud
  3. KC Boutiette (VS)
  4. Jan-Maarten Heideman

  Eindstand zesdaagse:
  1. KC Boutiette (VS) 157,4 pnt
  2. Cedric Michaud 141 "
  3. Roel van Hest 135,1 "
  4. Miel Rozendaal 124,1 "

  Dames,Den Haag:
  1. Danielle Bekkering
  2. Mariska Huisman
  3. Jolanda Langeland

  Eindstand driedaagse:
  1. Mischa Coolen 59 pnt
  2. Mariska Huisman 56 "
  3. Lieke Splinter 55 "
 2. Marathonploeg.nl

  Marathonploeg.nl New Member

  Wel een beetje jammer van het niet verslaan van de dameswedstrijden hè Krabbelaar. Deze waren toch een stuk aantrekkelijker dan die van de heren. Met name de laatste wedstrijd, waarin NLT natuurlijk van zich liet spreken door successievelijk de spruiten te verdedigen. En een wedstrijd waarin DSB, in de vorm van Daniëlle Bekkering, de grootste fout maakt door haar voet net vóór die van Mariska Huisman over de streep te duwen, waardoor Mariska net 3,1 pt. tekort komt voor het spruitjespak...

  Ps. Den Haag telde voor de heren 150 ronden en voor de dames 75.

Deel Deze Pagina