Gratis kaarten NK afstanden en eerste Worldcupwedstrijd

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sjoerd, 26 okt 2012.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

 2. Danielle

  Danielle Well-Known Member

  Great!

  Twee weekenden bijna gratis.

  Heel leuk allemaal, maar uiteindelijk doet dit "de markt" niet goed.
 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  hij doet het niet. Ben ik al te laat?
 4. fnc

  fnc New Member

  Hier werkt de link nog steeds.

  Vraag me alleen wel af hoe dat zit met stavak G, of dat alleen iets is bij de verkoop of dat er echt een afgescheiden vak is.
 5. Koen

  Koen Well-Known Member

  ik vind het toch wel raar dat sponsors alle kaarten langzamerhand op kopen en dan (bijna) gratis weg geven.
  je zult bijna geen kaarten meer in de voorverkoop halen en dan er vanuit gaan dat ze (bijna) gratis aangeboden worden.
  Voor NK afstanden had ik al besteld, maar denk dat ik voor NK allround nog maar even wacht. vast wel weer een sponsor die ze op gaat komen en weg gaat geven.
  voordeel is misschien wel dat stadion nu voller raakt, want overal naar toe best wel duur,
 6. proeme

  proeme Well-Known Member

  wat raar. Ik kom wel op die site die hierboven is genoemd, maar als ik dan doorklik om de kaarten te bestellen dan krijg ik niks...
 7. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Ik koop al een tijdje geen kaarten meer vooraf voor het NK afstanden en de world cup in de hoop dat ik iets win en de praktijk wijst uit dat vooral voor het NK afstanden ook vaak lukt.
 8. proeme

  proeme Well-Known Member

  vaag... hier werkt het niet (niet in Firefox, niet in IE, niet op mijn computer en niet op die van mn vrouw), maar bij een vriend werkt het wel gewoon. Daar dus maar besteld. Ik ga naar de World Cup!
  Jammer dat er dan geen lange afstand is, maar sprint, 1500m, massastart en ploegenachtervolging zijn ongetwijfeld ook prachtig. En op vrijdag kan ik nou eenmaal niet...
 9. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

 10. Passion-for-Skating

  Passion-for-Skating Well-Known Member

  ik wilde 1 kaartje voor het NK. kosten 50 ct + 1 ct incasso kosten, krijg het niet voor elkaar. krijg telkens dat ik de betaling geannuleerd zou hebben of mijn bank het afgewezen heeft (maar heb nog geen rekeningnr. in hoeven vullen...) zou het bedrag te laag zijn om geincasseerd te kunnen worden...?
 11. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Had hetzelfde probleem toen ik voor iemand anders daar een kaartje bestelde. Uiteindelijke creditkaart (2ct kosten) gebruikt, want 85 cent voor ideal-betaling vondt ik wel erg veel om te mogen betalen.

  Zelf had ik pas een combikaart aangeschaft :( Ik verwachtte eigenlijk geen grote kortingsacties meer en hotel voor worldcup was al gereserveerd. Nu wacht ik de volgende keer toch maar nog langer met kopen tegen reguliere prijzen.
 12. FuGeE_Volkova

  FuGeE_Volkova Well-Known Member

  G is op zuid..waarschijnlijk word t speciaal afgescheiden, heb ik wel vaker gezien in thialf. Krijg je vast ook een beslist.nl sjaaltjes ofzoiets om reclame te maken..en dan zie je een heel paars vak.
 13. proeme

  proeme Well-Known Member

  Hoe zit dat vak ten opzichte van de finish en van de startplekken voor 500/1000/1500m?

  En paars kleuren is best. Als ik daarmee bijna-gratis naar de World Cup kan...
 14. McSmit

  McSmit Active Member

  Vak G is bij de start van de 500 meter
 15. proeme

  proeme Well-Known Member

  ah, dank. Net na de laatste bocht dus. Fotografie-technisch net iets te ver voorbij de bocht denk ik, maar ach, dat is toch niet het hoofddoel...
 16. Eelco

  Eelco Active Member

  Op mijn kaartjes wordt met oranje aangegeven dat de sta vakken op noord en zuid vak G zouden zijn. Alle andere vakken zijn namelijk benoemd.
 17. laaropdeijzers

  laaropdeijzers New Member

  Had de gratis kaarten inderdaad zelf ook al gezien, maar helaas heb ik het te druk en kan ik er niet bij zijn. Wil graag kaarten voor de Essent ISU World Cup finale, iemand misschien enig idee wat die kaarten gaan kosten?
 18. Hakkie2

  Hakkie2 Well-Known Member

  Ik vind het jammer dat die goedkope kaarten altijd voor staanplaatsen zijn. Ik ben chronisch ziek en kan dus niet lang staan, maar heb daardoor ook geen inkomen meer.
  Ik zou graag eens het schaatsen bezoeken, maar incl rit wordt die 20/25 euro per kaartje wel erg duur.

  Ik neem aan dat het echt niet mogelijk is om te zitten in de staanvakken?


  En, nu ik er toch over begin, weet iemand of de zitplaatsen een beetje goed zitten?
 19. McSmit

  McSmit Active Member

  In de staanvakken wordt geregeld gezeten, voornamelijk tijdens de dweilpauzes zit iedereen op zijn gat. Daartussen door, 30 a 45 minuten, staan de meeste mensen. Als het druk is is de enige mogelijkheid om iets te zien van de wedstrijd door ook te staan, maar het is niet heel raar om te zitten op de staantribunes.

  De stoeltjes zijn goed te doen. Zelfs de koningin zat er afgelopen jaar op. Waarschijnlijk wel met een kussentje, maar die kan je uiteraard ook zelf meenemen.
 20. Sabine

  Sabine Well-Known Member

  Bij de NK afstanden is het altijd rustig. De staantribune bestaat uit grote betonnen traptreden. Als je een beetje bovenin gaat zitten kan je de hele wedstrijd zittend volgen als je wil. Het is een beetje hard, dus ik zou wel iets van een kussentje meenemen. Bij een world cup finale, EK en ik denk ook een world cup op zaterdag of zondag is het een stuk drukker en staan er snel mensen voor je waardoor je het minder goed kan zien.

Deel Deze Pagina