Foto's EK-Allround

Discussie in 'Schaatsbeelden' gestart door villaweb, 12 jan 2010.

 1. villaweb

  villaweb New Member

  Ik kon het toch niet laten weer een selectie van foto's van het EK online te zetten op http://www.villaweb.nl

  Overigens een geslaagd toernooi waarbij de buitentemperatuur rond de -25 lag, Bokko helaas uitviel (en er dus de 2e dag geen Noor meer kwam kijken) en de verwachtte winnaars kwamen..........
 2. nino

  nino Member

  Je foto´s zijn weer prachtig! Het lijkt me een gezellige club.
  Is dat meisje op foto 7 met haar mooie oranje hoedje je dochter?
  En wat kwam J.O. Koss bij jullie doen op de foto net iets over de helft? Wat heeft hij in zijn hand?
 3. villaweb

  villaweb New Member

  het was ook weer gezellig, zoals altijd met ons clubje, maar natuurlijk ook met alle mensen die je niet kent; jammer genoeg niet veel noren de 2e dag.

  Dat meisje was van mensen die naast ons stonden: een noorse vader, NLse moeder. Meisje was dus fan van allebei.......erg l;euk om te zien. Ze had wel iets weg van mn dochter vandaar misschien de foto :D

  Koss kwam op bezoek bij onze buren toeschouwers uit NL. Die kenden hem al heel lang en hadden een cadeautje voor hem. Later kwam hij nog bij ons voor een praatje en een handtekening op mn vlag (onder die van Ida Njatun :wink: ).

  Het was een leuk toernooi en door de veel kleinschalerigerheid (bestaand woord?) dan Thialf was er ook veel contact met de schaatsers. Ze kwamen ook op de tribune of stopten voor een praatje. Zo hoort schaatsen in NL ook te zijn, maar ja.............helaas iets te massaal in Thialf.
 4. Edwin

  Edwin Active Member

  Op Renz Rotteveel na heb ik ook geen Nederlandese schaat(st)ers op de tribune gezien. Maar ook in Thialf zie je wel de (mindere) buitenlanders rondlopen. Maar het was wel erg leuk dat ze dan idd even langskomen :D Dat kan ik zeker beamen :wink:

Deel Deze Pagina