Even voorstellen, Lawrence

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door Lawrencio, 5 mrt 2018.

 1. Lawrencio

  Lawrencio New Member

  Hallo allemaal!

  Ik ben Lawrence, 23 jaar en ik woon in de omgeving van Groningen. Ik ben 3 jaar geleden gestopt met voetbal en zoek sindsdien naar een nieuwe sport om te beoefenen. Vorige week veel geschaatst op natuurijs en ben van plan om schaatsen iets serieuzer op te pakken als sport.

  Ik wil de komende periode wat meer trainen gericht op het schaatsen, om dan in het schaatsseizoen minimaal 1x per week het kunstijs (Kardinge of Thialf) op te zoeken.

  Ik hoop hier veel tips te kunnen krijgen over materiaal en schaatstechniek, tips die me kunnen helpen om een betere en completere schaatser te worden!

  Ik denk dat ik zelf redelijk kan schaatsen, althans op de rechte stukken (het bochtenwerk gaat nog erg slecht...). Ik wil ook wekelijks lessen nemen om beter te worden! Op dit moment heb ik een paar oude Viking Unlimited Basic comfortnoren, maar ik denk dat ik een beter paar schaatsen wil aanschaffen (waarschijnlijk augustus/september dit jaar).

  Ik denk dat ik een paar goede schoenen nodig heb (thermoplastisch, aangezien ik vrij brede voeten en een hoge wreef heb), waar ik later eventueel een klapsetje onder kan monteren. Misschien dat iemand hier wat voor weet? Ik heb een budget tussen de 400 en 500 euro.

  Alvast bedankt voor de reacties en bedankt voor het toevoegen!

  Gr. Lawrence
 2. SprintMaster

  SprintMaster aangepast Medewerker

  Welkom Lawrencio!

  voor advies kun je terecht op het Materiaal forum. Vandaar dat ik je bericht daarheen heb gekopieerd. Zie hier
 3. Lawrencio

  Lawrencio New Member

  Oké, bedankt! Zal daar wel rondvragen ;)

Deel Deze Pagina