Elfmerentocht inschrijven nog mogelijk!

Discussie in '2010-2011' gestart door fjild, 22 dec 2010.

 1. fjild

  fjild New Member

  Tip! De Elfmerentocht is een schaatstocht in Friesland over ca. 120 km, die traditioneel de voorloper van de Elfstedentocht is. Deelname is mogelijk door je in te schrijven bij het VVV in Sneek (www.vvvsneek.nl), volgens hun website kan dat nog steeds. Er kunnen maximaal 12.000 mensen starten. Ik heb deze tocht zelf een aantal keren gereden, en het is m.i. een goed alternatief voor wie niet ingeloot is bij de Elfstedentocht of de Elfstedentocht te lang vindt. Sfeer is ook super. Of ie dit jaar doorgaat weet ik natuurlijk niet, maar de kansen nemen toe....
 2. ruurd

  ruurd New Member

  Over de 11-merentocht: je inschrijving blijft 3 jaar geldig (net vandaag gechecked bij de VVV Sneek: info@vvvsneek.nl)
 3. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Hoe werkt dat ? 6 euro is nog wel te doen voor drie jaar, maar om nou per jaar te betalen voor iets dat in geen 14 jaar geweest is ? Plus dat er vaak allerlei tochten zijn, meer in de buurt.
 4. fjild

  fjild New Member

  Nogevendit: dit is wel weer typische Hollandse zuinigheid. Ik neem aan dat je ook geen lid bent van de Friese Elfsteden?
 5. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  Al 13 jaar lid van zowel de 11-steden als de Overijsselse Merentocht. Maar beide nog nooit kunnen rijden. Het gaat ook niet zozeer om het geld alleen, als er al zo'n elf-merentocht komt, wat is dan de kans dat ik die absoluut zou moeten rijden, terwijl er in dat geval ook wel een bijv Noordwesthoekrit is, of een oldamtrit, of Veluwemeer. Die zijn me net zo lief, en vaak zitten die ritten dan heel kort op elkaar.

Deel Deze Pagina