Dichtste toertocht vanuit Belgie

Discussie in '2011-2012' gestart door seppe, 10 feb 2012.

 1. seppe

  seppe Active Member

  Iemand een idee wat de dichtste toertocht is die doorgaat dit weekend vanuit België? (Oost-Vlaanderen). Nix gaat door in Noord-Brabant precies.
 2. misty

  misty New Member

  Er is een toertocht van 10 km in Griendsveen...beginnen bij de Morgenstond.
  Zowel zaterdag als zondag.
 3. trein

  trein New Member

  Hoi!

  In zeeland is idd niets te doen ... wij zijn vandaag naar Bergambacht geweest! juist buiten gouda!
  Was zowat het dichtste (180km vanuit gent heir) en zeker een aanrader!! wordt morgen, zondag, ook nog gereden!!! daar in de buurt zijn trouwens nog veel meer tochten!!
  http://schaatsen.nl/topsport-natuurijs/ ... oertochten is de volledige kalender!
 4. dolemans

  dolemans New Member

  Hoe ligt het ijs in Grindsveen?
 5. seppe

  seppe Active Member

  Welja inderdaad, alles was precies zeer ver, een jammere zaak. Er was een driestedentocht ofzoiets in Donk, maar dat leek me vooral een (zeer dure) klucht. We gingen dan uiteindelijk naar Schipluiden (Westland Toertocht) rijden, beetje in de buurt van Bergambacht en dus gelijkaardig qua afstand, maar uiteindelijk kon mijn schaatscollega zijn standby niet meer tijdig verleggen. Standby zijn vanop 2 uur afstand was nogal riskant :lol: Uiteindelijk dus gewoon gaan schaatsen in Aalter :(
 6. trein

  trein New Member

  Awch .... Aalter en de gigantische drukte is inderdaad niets vergeleken met een toertocht in de nederlandse polders ... en nog het grooste verschil tussen de twee, geen sleeën op de tocht vergeleken met de miljoenen op de kraenepoel :lol:
 7. seppe

  seppe Active Member

  Héhé welja was wel kut. Jammer dat je nooit lang op voorhand zulke zaken kunt plannen. Het zal voor een volgende natuurijswinter zijn :roll:
 8. ZeeKoei

  ZeeKoei Well-Known Member

  was aalter een beetje te doen qua scheuren gisteren?
  Vorige zondag leek het eerder op de Oost-Afrikaanse slenk dan op een schaatsmeertje
 9. seppe

  seppe Active Member

  Zaterdag de laatste keer geweest (zondag wat Weba-meubelen in mekaar gestoken - moest ook eens gebeuren) en door het uitbreiden van de piste leek het terug op een schaatsmeertje. De originele 700m-piste ( :wink: ) was natuurlijk volledig "naar de zak". Rond half 3 terug vertrokken, het volk begon meer en meer toe te stromen en behalve dat ik was uitgeschaatst had ik geen zin om tegen sleetjes en wandelaars aan te schaatsen. Hetgeen mij trouwens nog altijd ontgaat is waarom mensen met honden, sleeën en andere lopen te wandelen OP de aangelegde schaatspiste. Kwestie van zeker omver geschaatst te worden? :lol:
 10. rognic

  rognic New Member

Deel Deze Pagina