De Wieden

Discussie in '2010-2011' gestart door bantega, 18 dec 2010.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

 2. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  En wanneer ben je zwartrijder dan ? Als er een tocht is die zeg maar met de klok meedraait, ben je dan niet nog veel asocialer als jij lekker tegen de klok in gaat rijden ? Dat levert geheid ongelukken op. Nee, je moet wel mee in de stroom. Als er echt een tocht is, doe ik zeker mee en daar betaal ik graag voor. Als er een rondje van 15 km is, en ik kom delen van een tocht over hetzelfde parkoers, en dus gedwongen in dezelfde richting, en daarna verlaat ik het parkoers weer, dan voel ik mij niet schuldig. Wel pas ik tempo en parkoerskeuze aan aan een tocht.
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

 4. Anonymous

  Anonymous Guest

 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  Heeft iemand de route van afgelopen dinsdag? Bij de stempelposten lagen mooie kaartjes. Iets dergelijks zou ik graag digitaal hebben. Kan ik in de toekomst ook nog op de kaart zien waar ik geschaatst heb.
 6. Nogevendit

  Nogevendit Well-Known Member

  op afstandmeten.nl kun je de route zo uittekenen, of, beter nog, even kijken of iemand anders dat al voor je gedaan heeft. klik route zoeken - en dan transportmiddel op schaatsen zetten. Voor t gemak zet ik ze even op volgorde van datum. Klopt vaak redelijk goed als iemand met gps heeft gereden.

  Het ijs was nu toch wel redelijk aan het slijten. De westeljke helft van de beulaker kent een broos laagje. Het is nog steeds erg goed, maar op de geveegde routes zijn de sporen van tienduizenden goed te zien. en het is nog geeneens januari, even dooi en dan weer er tegenaan.
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  wordt er vandaag nog gereden op de woeden?
 8. suis

  suis New Member

  nee
 9. Erik1online

  Erik1online New Member

  Er is wel gereden, ondermeer door ondergetekende :D maar het was een natte boel :oops: Nu weer wachten op een nieuwe vorstperiode!
 10. jeroenb

  jeroenb New Member

  Weet er iemand of er vandaag in deze regio vandaag nog geschaats wordt? met nachtvorst afg dagen en vandaag onder nul zou je toch denken dat het nog moet kunnen?! hoor graag want dan ga ik vanmiddag nog even.
 11. marieke

  marieke New Member

  Weet niet of ze nog schaatsen, maar weet wel dat de bemaling in het gebied weer in werk gesteld is!
  De ijsvloer kan er dus van boven goed uitzien, maar van onder aardig geslonken zijn.
 12. glijer

  glijer New Member

  heerlijk geschaatst nog,arembergergracht opgestapt, bovenwijde/boschwijde en wieden. Nog 1 andere schaatser gezien.
 13. anonieme

  anonieme Member

  Ik ben het helemaal met je eens Glijer, waarschijnlijk was ik die andere schaatser. Heerlijk genoten van voorlopig de laatste ijsdag. Tweemaal het rondje gereden en nog even getwijfeld of ik de Beulakker op zou gaan. Alleen de twee bruggen had ik niet zoveel vertrouwen in.
  Na 13.00 uur werd de zon sterker en dat kon je merken aan het ijs.

  Daarom vanavond geen Anonieme op De Scheg. Ik heb mijn kilometers al gemaakt vandaag :)

Deel Deze Pagina