De Scheg, Deventer

Discussie in 'IJs' gestart door casselt, 19 okt 2010.

 1. casselt

  casselt New Member

  ik ga komend weekend naar deventer even een weekendje weg. Dus ik ben daar waarschijnlijk de hele dag op het ijs te vinden, kan ik de verloren trainingen inhalen. Is er misschien iemand die mij kan vertellen hoe het ijs daar is?
 2. ducatif1

  ducatif1 Member

  Het ijs is redelijk..
  Na een dweil kun je lekker glijden maar na ca 10-15 minuten gaat het ijs aanslaan en afhankelijk van wind/temperatuur wordt het echt werkijs en dan is het alleen maar overleven.
  En als er veel wind is dan heb je daar ook last van op de ijsbaan, doordat de tochtgaten weer open zijn ivm renovatie. Goed aankleden en gewoon gaan en lekker afzien 8)
 3. ducatif1

  ducatif1 Member

  En wat vond je van De Scheg in Deventer?
 4. casselt

  casselt New Member

  het was opzicht wel een goede baan alleen had je aan een kant wind mee en aan de andere kant volle wind tegen en het regende dat was wel vervelend maar verder was het een prima baan ;)
 5. kluner1

  kluner1 New Member

  Overkapping,

  Bij het eerste bezoek aan de verbouwde baan (lees overkapping van het middenterrein) vroeg ik me af hoe het zou gaan met condensvorming en het lekken daarvan op de baan, wat voor de verbouwing ook al regelmatig gebeurde. Nu een aantal weken later zijn mijn vermoedens helaas bewaarheid. Het lekken van condensvocht op de baan is alleen maar erger geworden, met als dieptepunt vanmorgen bij een extreem hoge vochtigheids graad met daarbij dat er vrij veel mensen op de baan waren, was het of er een regenbui viel, vooral naast de baan waar tijdens de dweilpauze iedereen zit of staat. Hopelijk kan de directie van de scheg hier wat doen.

Deel Deze Pagina