De Noordervaart

Discussie in '2009-2010' gestart door Anonymous, 6 jan 2010.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vanmorgen lag er een flinterdun laagje ijs op De Noordervaart.
  Mijn gedachten gingen terug naar het verleden waarin we vele malen met trots in het Midden Limburgse schaatstochten van 10 a 15 km konden maken.
  Vorig jaar hebben de verantwoordelijke instanties op het einde van de vorstperiode de stroming stil gelegd waardoor we nog een dag op het kanaal konden schaatsen.
  Wie helpt mee de verantwoordelijke instanties er nu van te overtuigen, de stroming te stoppen zodat we as zondag weer op de NOORDERVAART schaatsen?
 2. fanaat-59

  fanaat-59 New Member

  Truus,ik hoop het ook van ''ganser harte'' aangezien we hier de eerste tijd geen sneeuw krijgen en het toch aardig door vriest zou dit een perfecte gelegenheid zijn om binnenkort ( zondag is wat vroeg)de ''iezers'' onder te binden......
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Re: De Noordervaart; stand van zaken??

  Ik heb even een vraagje. Weet iemand de stand van zaken mbt Noordervaart?
  Ik ben er zaterdagmiddag wezen kijken en toen was het nog grotendeels open. Nu hoorde ik echter vandaag iemand zeggen dat ze de "sluizen" vrijdag pas dicht gezet hebben. Iemand enig idee of dit klopt en wat dat voor ons (kan) betekent(en)?

  alvast bedankt.

  gr jurgen

  ps. deze winter gaat de boeken in en dan zou het toch zonde zijn als wij hier in brabant en limburg nauwelijks hebben kunnen schaatsen!!!

Deel Deze Pagina