De Leijen

Discussie in '2011-2012' gestart door ijsenweder7, 3 feb 2012.

 1. ijsenweder7

  ijsenweder7 New Member

  Kan iemand mij vertellen of er dit weekend op de Leijen geschaatst kan worden en of er geveegd wordt? Zou heel graag net zo'n mooi tochtje maken als vorig jaar toen e.e.a. voortreffelijk geregeld was daar.
 2. Mcat

  Mcat Well-Known Member

 3. proeme

  proeme Well-Known Member

  MCat, ik vind je behoorlijk irritant worden.

  We helpen elkaar hier om te bepalen of we stukken moeten gaan reizen om te kunnen schaatsen of dat we ons de moeite kunnen besparen. Niemand vind het vervelend, iedereen hoopt mee op goed ijs, en jij gaat lopen zeuren op regeltjes.

  Als dat dan zo belangrijk is stel ik voor dat die regel wordt aangepast. Overleg over "is dat ijs al dik genoeg" moet ook maar toegestaan zijn. I don't see the problem.

  owja... staat er niet ergens in de regeltjes dat heel vaak hetzelfde posten onder "spam" valt?
 4. Mcat

  Mcat Well-Known Member

  Die regeltjes zij er om de boel overzichtelijk te maken. Dankzij mensen die graag willen weten of ze ergens kunnen schaatsen, ben ik een hoop tijd kwijt om er achter te komen waar je wel kunt schaatsen!
 5. proeme

  proeme Well-Known Member

  dankzij al die mensen die dat willen weten en alle reacties die er op komen, weet ik tenminste waar ik wel en niet naartoe moet rijden. Anders zou ik nogal wat tijd kwijt zijn met plekken bezoeken, hopen dat er meer mensen zijn, zo niet naar een andere plek rijden enz enz enz. Hulde voor de mensen die mij dit besparen door de info op het schaatsforum. Helaas ben ik ook tijd kwijt aan mensen die nutteloos lopen te spammen omdat ze niet op de hoogte willen blijven.

  einde discussie.
 6. ijsenweder7

  ijsenweder7 New Member

  Wat was het mooi op de Leijen vandaag. Niet geveegd maar goed te doen. Stralende zon, wel sneeuw dus en werkijs aan de noordwest kant , wat scheuren aan het eind van de ronde bij het paviljoen. We waren er rond half 1 een en hadden het meer bijna voor onszelf. Rond 2 uur kwam de rest.Wel opletten bij de dwarsscheuren.

Deel Deze Pagina