Beulakkerweide / Muggenbeet

Discussie in '2011-2012' gestart door bsmits, 11 feb 2012.

 1. bsmits

  bsmits New Member

  Gisteren prachtige tocht op de Beulakkerweide - Blokzijl - Muggenbeet - Dwarsgracht, ongeveer 35km.
  Schitterend zonnetje, harde gladde ijsvloer op de Beulakkerweide zelf, kom je in de slootjes/grachtjes zijn er wat meer scheuren. Op Beulakkerweide met wind in de rug vlieg je zo ongeveer over het ijs ... :D

  Bijgevoegde bestanden:

 2. jancellara

  jancellara New Member

  Hoi Schaatsfans...

  Gistermorgen om 9.30 uur stond ik op het ijs bij de Dwarsgrachttocht. Het ijs was goed tot hele mooi stukken diep zwart glad ijs ( echt genieten). Tussen de rietkragen was het af en toe even oppassen met het ijs. Maar over de gehele tocht was het goed te doen. Bij Blokzijl ff een chocolademelkje gehad en toen weer terug tegen de wind in. Om 12.15 uur ben ik weer van het ijs af gegaan, het werd me toen te druk...Had toen 38 km op de GPS en had een mooie morgen gehad. Op naar huis. Morgen vroeg ( zondag) nog ff naar Oldambtmeer of Schildmeer. Nog even wat kilometers draaien.

  Groetjes en veel schaatsplezier ( zolanghetnogkan)

  jancellara

  Bijgevoegde bestanden:

 3. Elfste

  Elfste New Member

  Helaas, het is afgelopen, maar een dikke streep onder de waardering voor de ijsclubs in Giethoorn en omgeving. Jammer voor jullie van het mistige weer vandaag bij de Holland Venetie tocht, maar gisteren (zaterdag) en vrijdag met het prachtige weer hebben we genoten van het prachtige ijs. Brede banen, fantastisch geveegd, de hele Beulaker rond, mooie stukken tussen de rietkragen door, plus de uitstapjes naar Blokzijn en Muggenbeet. Wat een werk, bedankt!
 4. skater

  skater Member

  Aangezien ik niet weet waar ik mijn dank anders kan uiten, dan maar hier. Alle mensen in de regio Blokzeil, Giethoorn, etc superbedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben! Vrijdag en zaterdag 130km geschaatst op prachtig geveegde banen door het hele gebied. Zelfs het weinig beschaatste kanaal richting Steenwijk was schoon. Helemaal super!!!!

Deel Deze Pagina