25 km schaatsen in 1 seconde: Wintertijd Challenge

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sjoerd, 26 sep 2011.

 1. Sjoerd

  Sjoerd Active Member

  Wist jij dat je in 1 seconde 10 kilometer kunt hardlopen, 50 baantjes kunt zwemmen, of 25 kilometer kunt schaatsen? Tijdens de Wintertijd Challenge van Stichting Spieren voor Spieren kan het! In de nacht van 29 op 30 oktober 2011 van 02:00:00 am (zomertijd) tot 02:00:01 am (wintertijd), vestig jij een ongelofelijk persoonlijk record! Bovendien zet je ook nog eens je gezonde spieren in voor kinderen met een spierziekte.

  De Wintertijd Challenge is een sportief evenement van de Stichting Spieren voor Spieren. Het doel is om op ludieke wijze aandacht te vragen voor de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland en zoveel mogelijk geld in te zamelen.

  Onvoorstelbare records
  De Wintertijd Challenge vindt plaats tijdens de overgang van zomertijd naar wintertijd. En dat is uniek! In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober 2011 zal de eerste landelijke Wintertijd Challenge plaatsvinden binnen sport- en recreatiegebied Genneper Parken in Eindhoven. Van 2:00:00 am (zomertijd) tot 2:00:01 am (wintertijd) loop, zwem of schaats je onvoorstelbare records in één seconde en draag je bij aan de verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte. Deelname kost je feitelijk geen tijd dus schrijf je in en zet jouw gezonde spieren in voor kinderen met een spierziekte!

  Sporten op prachtige locaties
  Je hebt bij de Wintertijd Challenge de keuze uit drie sporten; hardlopen, zwemmen en schaatsen. Alle onderdelen vinden plaats binnen sport- en recreatiegebied Genneper Parken in Eindhoven, eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Je ultieme sportieve prestatie leg je af in het het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, het IJssportcentrum Eindhoven of op het prachtig verlicht hardloopparcours.

  Inschrijf- en sponsorgeld
  Je kunt individueel of in teams van vijf personen deelnemen aan de Wintertijd Challenge. Je betaald 25 euro inschrijfgeld per persoon. Voor een team is dit 375 euro. Daarnaast is het onze wens dat individuele deelnemers minimaal 50 euro aan sponsorgeld ophalen. Dit kun je doen door op http://wtchallenge.igive.nu kosteloos een eigen actiepagina aan te maken.

  Met elke euro van de Wintertijd Challenge komen we een stapje dichterbij de verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte. Op dit moment heeft onder andere het Spieren voor Spieren expertisecentrum in Utrecht op het gebied van de veel voorkomende spierziekte SMA onze grote aandacht. De spierziekte SMA is een van de meest voorkomende oorzaken van sterfte op kinderleeftijd.

  Meer dan sporten
  De Wintertijd Challenge is een nachtelijke belevenis! Een warming-up party in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven brengt je vanaf middernacht in een goede en sportieve stemming. Muziek, entertainment, een prachtig verlichte parcours en de aanwezigheid van bekende sporters maken de Wintertijd Challenge tot een evenement dat je absoluut niet wilt missen!

  http://www.wintertijdchallenge.nl/
 2. Corne

  Corne New Member

  Wintertijd Challenge - Spieren Voor Spieren

  Hoi allemaal!

  binnekort is de Wintertijd Challenge, een sportief evenemt waarbij gezwommen, gelopen of GESCHAATST kan worden voor een goed doel!

  Sponsor mij voor de Wintertijd Challenge. De Wintertijd Challenge is een sportief evenement waarbij op 3 verschillende manieren een actieve prestatie wordt geleverd waarbij de opbrengst naar de Spieren voor Spieren stichting gaat.

  In de nacht van 29 op 30 oktober zullen een hoop mensen om 2 uur 's nachts beginnen met hun activiteit: hardlopen, schaatsen of zwemmen. Na een uur finishen ze dan, en dan is het... 2 uur 's nachts.... het is namelijk Wintertijd geworden. In een paar seconden, of zelfs in een negatief aantal minuten 10 kilometer lopen, 50 baantjes zwemmen of 25 k schaatsen??? Dat kan dus bij de Wintertijd Challenge. Zie: http://www.wintertijdchallenge.nl/evenement.

  ik vraag je bij dezen om mij te sponsoren: betaal mee en zorg dat ik ruim over mijn streefbedrag van 100 euro ga (dat moet makkelijk lukken!!!). Ik dacht zelf aan een euro per kilometer, en heb bij mijn inschrijving deze donatie reeds betaald.

  Ga naar: http://wintertijd-challenge-spieren-voo ... .igive.nu/

  Dat is mijn persoonlijke actiepagina, klik daar op DONEER NU en geef wat je kunt missen voor Spieren Voor Spieren.

  kom op: steun deze mooie sportieve actie!  groetjes,  Corné

Deel Deze Pagina