World Cup Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sabine, 3 nov 2008.

  1. Joanne

    Joanne Member

    Oei.. wel erg slecht ijs de laatste twee ritten. Zou nadelig kunnen zijn voor de Jong, Verheijen, maar vooral Bokko en Kramer..
  2. Cyclad

    Cyclad New Member

    Prachtige rit gezien van Trevor Marsicano.
    Pas 19 jaar en een groot allroundtalent. Goede 500 meter, erg goede 1500 meter en nu ook stevig op de 5 kilometer.
    Mannetje om in de gaten te houden, zet dit seizoen een paar grote stappen voorwaarts.
  3. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Misschien wel handig om een extra dweil in te lassen lijkt me.. Ik had ook gedacht dat Koskela langer was. Ik had hem wel dik over de 1,90 geschat.
  4. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Geen extra dweil dus..Ze slaan die adviezen gewoon in de wind. :?

    Globeskaterijshaas en Tuttifrutti waren net ook vol in beeld met hun Noorse vlaggen! :D
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Een extra dweil zou voor de mannen in de eerste serie natuurlijk niet erg eerlijk zijn geweest, want die hadden ook liever schoon ijs gehad. Wel jammer dat het ijs het niet lang genoeg houdt, nu krijg je toch een beetje een scheve competitie. Ze beginnen weer, eens kijken wie er als eerste onder de tijd van Marsicano duikt.
  6. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Ja, daar heb je ook wel weer gelijk in..
  7. Flew

    Flew New Member

    Zo hey, dat deed Bloemen toch maar mooi even!
  8. roosje

    roosje New Member

    Hedrick en Fabris!! Wat een pracht race :shock:
  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat een WEERGELOZE race van Hedrick en Fabris, echt één om in te lijsten. Hedrick is helemaal terug hoor, net als Fabris trouwens.
  10. Monique

    Monique Well-Known Member

    Sjeeeez, Verheijen 2 honderste sneller dan Fabris, wat mooi. Nu eens kijken wat Sven kan en of hij wel tegen het wit uitgeslagen ijs kan.

    En ja hoor, Sven doe het gewoon weer, niks aan de hand. Mooi die kop van hem toen hij over de finish kwam. :D Hij moest even iets recht zetten.
  11. Selm

    Selm Member

    Wat een mooi gevecht tussen Fabris en Hedrick! En Verheijen ook weer keurig uitgerekend haha, 2 honderste sneller dan Fabris.

    En klasserace van Sven hoor, super!
  12. Cyclad

    Cyclad New Member

    Fabeltastische rit tussen de fighters Fabris en Hedrick. Ook Bob de Jong en Carl Verheijen maakten er een spektakelstuk van.
    Maar wat is Kramer superieur! Nu 7 seconden sneller dan Bokko. De arme Noor zal er welhaast moedeloos van worden.
    Overigens geloof ik er weinig van dat het ijs in rit 5 na de dweil nu echt zoveel minder is.....
  13. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Sven heeft zich toch wel weer mooi gerevancheerd na die slechte 1500 meter van gisteren! Ik vond de race Fabris vs. Hedrick ook erg mooi. Echt een nek aan nek race! En daarna Verheijen dook dan nog weer onder de tijd van Fabris. Dat was ook wel heel knap! :D Alleen vond ik Bokko nogal tegen vallen. Daar had ik toch wel meer van verwacht..
  14. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik heb genoten van een paar prachtige slotritten op deze 5 :D

    En Sven, wat een gat weer. Volgens mij had hij gewoon in zijn hoofd dat hij een baanrecord wou rijden, de hele week al, en is hij daarom zo boos nu over het ijs. Mooi dat hij dat dan plant in zijn eigen Thialf terwijl hij normaal liever niet voluit rijdt als hij in de laatste rit zit. En ook mooi hoe hij het publiek bedankte achteraf.

    Verder vond ik de Jong een hele sterke tijd rijden en ook Bloemen deed het uitstekend. Carl was goed, erg mooi dat hij 2 honderste onder die tijd dook. Wouter viel wat tegen maar die is nog steeds niet hersteld van zijn ziekte denk ik. Dat trainingskamp zal hem goed doen, en ik ben ervan overtuigd dat hij er weer staat met het NK allround.
  15. Monique

    Monique Well-Known Member

    Olde Heuvel was idd nog niet goed, hij mist duidelijk een stuk conditie. Maar goed, als je echt griep hebt gehad dan is dat niet verwonderlijk, zoiets hakt er altijd in. In het normale leven merk je dat al, laat staan bij topsport. De eerste rondjes waren in ieder geval heel goed, dus de basissnelheid is er wel bij hem.
  16. Selm

    Selm Member

    Je kon bij Olde Heuvel inderdaad zien dat z'n griep wel effect heeft gehad. De laatste 2/3 rondjes stortte hij echt in, maar daarvoor wel heel netjes rondjes 30.0 vlak.. Komt wel goed met hem!

  17. Duif

    Duif Well-Known Member

    Welnee wat een onzin. Sven had vorig jaar punten genoeg om in de A groep te blijven dankzij zijn 5e plaats in de eerste wedstrijd.
  18. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Hoe dat toen zat weet ik niet, maar ik weet dat niemand wist of hij nou in de a of b-groep zou rijden en dat het pas zeker was nadat de loting was geweest. Hij stond in het klassement ook laag omdat hij naast die 5e plaats alleen nog laatste was geworden en niet had meegedaan.
  19. Duif

    Duif Well-Known Member

    Grote klasse weer wat Sven liet zien vanmiddag ! Dit is echt niet zo gewoon hoor. Prachtige ritten ook van Hedrick tegen Fabris en Verheijen en tegen de Jong. Bokko was wat minder, misschien had hij het meeste last van het dweilschema. Bloemen sterk gereden, Olde Heuvel is er nog lang niet. Grodum is echt passé.

    Klein lichtpuntje voor Ireen vanmiddag. Het moet veel harder maar technisch zag het er veel beter uit. Hoop dat ze dat morgen doortrekt naar de 1000.
  20. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Ik hoop ook dat Wust die stijgende lijn vol kan houden. Bloemen heeft ook zeker erg goed gereden!

Deel Deze Pagina