Minst favoriete schaatsers

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door leenstrafan, 22 jan 2008.

  1. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik heb ook gemengde gevoelens bij Hedrick, en hou al helemaal niet van zijn nepglimlach. Maar zoals hij tegen Bob de Jong reed vond ik echt fantastisch. Nou zal het meespelen bij mij dat ik Bob de Jong totaal niet leuk vind (past goed in dit topic :wink: ), maar hoe Hedrick terugvocht in de laatste ronden tekent de sportman, en daar hou ik wel van. Je zag hem gewoon denken toen Bob bij hem vandaan reed: "Ik dacht het niet!" Deed denken aan Rintje tegen Bart op de 10 km van de OS in Nagano, toen Rintje Bart nog inhaalde op het laatst. Mooie gevechten zijn dat om te zien.
  2. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Daar sluit ik me helemaal bij aan. Het was een hele mooie race. Maar ik zal nooit Hedrickfan worden.
  3. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja precies. Chad Hedrick is mij veel te Texaans om sympathiek te kunnen zijn (zoals er wel meer (nog) bekende(re) Texanen zijn die ik niet mag), maar ik vind het wel een interessante instelling dat hij altijd zijn rit wil winnen.
    Volgens mij wordt Chad liever 4e in een gevecht met de nummer 5 dan 3e in een gevecht met de nummer 2, dan wint hij ten minste zijn rit.
  4. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Eigenlijk jammer dat ie niet tegen Prinsen had moeten rijden. Dan had ie de klok als enige tegenstander en was ie horendol geworden. :wink:
  5. Marleen_

    Marleen_ New Member

    100% Chad Hedrick... echt mijn haren vliegen omhoog als ik die gabber in beeld zie... echt zo'n typische Amerikaanse boeren sukkel :twisted: , goed het is inmiddels duidelijk dat ik geen Chad fan ben :oops:
  6. Babe

    Babe New Member

    Ik vond hem nooit leuk tot ik in Thialf een keer zag hoeveel tijd en aandacht hij nam voor een paar kinderen. Toen schaamde ik me wel dat ik zo makkelijk had geoordeeld :oops:
  7. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Dat is ook wel weer heel Amerikaans.
  8. Reinz

    Reinz New Member

    Ik HAAT wolf
  9. Tjark

    Tjark Active Member

    yup, goede onderbouwing ook.... :roll:
  10. IR

    IR Member

    Ik vind Ritsma vervelend, maar dat komt uit de tijd dat Falco nog reed en hij verslagen werd door Rintje.

    En met Mark Tuitert heb ik ook helemaal niks, alleen heb ik geen idee waar dat door komt.
  11. Monique

    Monique Well-Known Member

    Met dat laatste ben ik het helemaal met je eens, met dat eerste niet. :wink: Ik vind dat Tuitert zo lelijk schaatst, technisch ziet het er echt niet uit. Bovendien vind ik het een beetje een showbal, met regelmatig een heel lelijk kapsel. Als ik hem dan weer een keer zie in een interview, kan ik eigenlijk niets echt ergs aan hem ontdekken, maar ik heb toch helemaal niets met hem.
  12. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja, Wolf... Die vond ik zo vervelend... Vooral met die World Cup in het Grote Sprookjesbos dat ze O. Ma in een rechtstreeks duel echt helemaal opvrat. Gelukkig kwam R. Kapje in de laatste rit daar nog met een baanrecord overheen. Eind goed, al goed.
  13. Rood

    Rood New Member

    :lol:

    Wat een humor zo in de vroege ochtend :wink:
  14. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Chad Hedrick vind ik echt een arrogante kwal. Zo komt hij op mij over. Shani Davis staat ook niet in mijn top van favoriete schaatsers. Hem vind ik ook nogal een patser. Misschien zijn het in t echt best aardige jongens. Dat weet ik dus niet, want ik ken ze niet persoonlijk. Maar ik vind ze gewoon niet leuk overkomen.
  15. Tjark

    Tjark Active Member

  16. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Ja, zo vind ik hem overkomen. Nogal Popi Jopie- achtig. Ik weet niet precies wat het is, maar hij is niet bepaald mijn favoriet. Maar goed, zo heeft iedereen zijn favorieten en minder favorieten.
  17. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Eerst vond ik Hedrick een vreselijke patser. Maar nu hij weer opkrabbelt vanuit het dal krijg ik meer en meer respect voor hem. En nu kan ik om zijn idiote acties (zoals rare versnellingen omdat zijn tegenstander onderdoor komt) lachen, en ik kan ze ook waarderen.

    Ik weet niet of dit veranderd als hij straks de Nederlanders eraf gaat rijden. Denk het niet, in 2004-2006 speelde het mee dat ik het Kramer zo gunde om te winnen, nu gun ik het juist weer andere mensen.
  18. Oxylus

    Oxylus Well-Known Member

    Ik heb weer genoten. Mijn minst favoriete schaatser (Hedrick) werd op de 5 km keurig op zijn plaats gewezen door Bokko. Vive'Europe!
  19. Davos

    Davos New Member

    Natuurlijk is Hedrick op en top Amerikaan in heel zijn doen en laten: een hoop herrie, tandpastasmile, veel show, maar eerlijk is eerlijk: hij geeft wel kleur aan het schaatsen met zijn soms bijzondere manier van rijden!!
  20. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Het is inderdaad leuk om hem erbij te hebben...

Deel Deze Pagina