Transfer topic 2007

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 7 feb 2007.

  1. coen

    coen New Member

    Dat van Johan de Wit heb ik gehoord. Maar Sprinters uit Noord Holland nog niet. Misschien gaat Ket er naartoe aangezien hij bij VPZ weg schijnt te zijn.

    Het team van Mark, Vis, en de rykkjes word een groepje kilometervreters!
  2. Catwoman

    Catwoman New Member

    Echt waar? wat raar, het leek mij dat Ketje toch 1 v/d best presterende schaatsers van die ploeg was.....
  3. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Wat leuk die nieuwe ploeg! Ook erg leuk voor Mark :)
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dit staat op de site van Coen Wesselman:

    VPZ
    -Ket eruit.
    -Huub van de Wart
    -Jurre Trouw
    -Sanne v/d Star
    -Thijsje Oenema

    TELFORT in gesprek met:
    -Freddy Wennemars
    -Tim Roelofsen
    -Ben Jongejan
    -Nieuwe trainer?

    KNSB Opleiding
    -Moniek Kleinsman -->uit
    -Sanne v/d Star -->uit
    -Tessa van Dijk -->uit
    -Carien Kleibeuker -->uit
    -Maren van Spronsen -->uit

    KNSB Jong Oranje
    -Pim Schipper ?
    -Jan Blokhuijsen?
    -Tom Schuit?
    -Koen Verweij?
    -Pim Cazemier?
    -Rigard van Klooster?
    -Brecht Kramer? (Gaat er toch Veaur!).
    -Roxanne v/d Hemert
    -Renske Mulder
    -Tessel van Manen
    -Jorieke van der Geest

    DSB
    -Sjoerd de Vries
    -Ted-Jan Bloemen --> uit

    APPM
    --> Een lange stilte.....
    Johan de Wit aangetrokken als trainer.

    SOLISTEN
    -Marja Vis ? (houdt het nog geheim).
    -Bob de Jong--> na het dansen nog een jaartje Duitser?
    -Coen Wesselman--> Nog geen ontwikkelingen..
  5. Catwoman

    Catwoman New Member

    van Tessa van Dijk weet ik dat ze nog niet zeker is of ze bij de opleidingsploeg wil blijven, maar volgens mij komt die twijfel meer vanuit Tessa dan vanuit de bond. Met Peter Kolder wil het gewoon niet echt lukken. Dat was ook al zo in het jaar voor het vorige jaar toen Tessa een beetje achterbleef bij de ontwikkeling van andere JO-ers Ireen, Annette en Jorien. Bij Jan van Veen was ze veel happier, maar ja die zit nu eenmaal bij JO nu. Hoop eigenlijk dat 1 v/d 3 Tessa oppikt. Ze heeftecht genoeg talent. En anders kan ze zich wellicht aansluiten bij VPZ of de ploeg van Marja Vis???
  6. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ze heeft het talent dus het zou idd zonde zijn als ze uit de boot zou vallen. Ik denk dat ze toch wel ergens terecht kan, die ploegen zullen haar ook niet willen laten lopen.
  7. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat een leuke ontwikkeling met die ploeg rond Marja Vis, en wat ontzettend leuk dat de gebroeders Rykkje en Mark daar ook bij komen. Echt heel leuk.
  8. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Even toevoeging op het lijstje van Coen:
    Lubbers is ook uit VPZ
  9. G1ant

    G1ant Well-Known Member

    Ted Jan Bloemen gaat dus weg bij DSB? Opvallend na zijn goede Oval Finals.

    Verder vind ik die ploeg van Marja, Rykjes en Mark ook leuk klinken. Schuit en Bloetjes komen daar neem ik aan alleen in als ze niet in JO komen. Van Bloetjes verwacht ik dat wel. En ik vind dit ook wel een leuke ploeg voor iemand als Van der Kieft of voor Moniek Kleinsman en Carien Kleibeuker?
  10. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Zo wat een ontwikkelingen opeens!
    Leuk, dat Marja Vis weer een ploeg zal hebben, en dat ook Mark en de gebroeders Rykkje daarbij zitten.
    Ik hoop verder dat Tessa van Dijk ook ergens aansluiting zal vinden, omdat het erg zonde zou zijn als haar talent verloren zou gaan. Ze is toch een allroundtser voor de toekomst.
    Van der Star en Oenema kunnen elkaar nu mooi sterker maken bij VPZ, hopelijk gaat het met Sanne beter dan dit seizoen en kan Thijsje Oenema haar progressie voortzetten.
    Maar waarom is TJ Bloemen bij DSB weg? Heeft ie een andere ploeg?
    En waarom is Lubbers weg bij VPZ?
  11. Mark

    Mark Active Member

    Hmm, blijkbaar is de verveling zwaar toegeslagen en wordt er flink op los geroddeld. En er worden dingen uit zijn verband getrokken. Er is helemaal niets rond met betrekking tot een ploeg, over trainers is nooit gesproken. Mocht er iets van doorgaan dan zullen jullie dat gerust gaan horen.
  12. Catwoman

    Catwoman New Member

    Ik heb ook nog niets gehoord over trainers enzo. Weet alleen dat jullie (de door mij genoemde namen) wel de intentie hebben om een ploeg op te zetten en op zoek zijn naar een sponsor. Dat klopt wel toch?

    En trek je toch niets aan van namen die genoemd worden. Geroddel heb je altijd en als jij maar weet hoe het zit toch? Hoop echt dat jullie een sponsor vinden. Zou het jullie allevier (meer namen weet ik niet) enorm gunnen! SUCCES!!!!!!!
  13. sjors

    sjors New Member

    Hoe zeker is dat eigenlijk allemaal van VPZ?

    Ik vraag me namelijk af of ze wel allemaal al getekent hebben.
  14. Irma

    Irma New Member

    Leve de "wandelgangen", zo hoort een mens nog eens wat! :wink:
  15. Mark

    Mark Active Member

  16. Catwoman

    Catwoman New Member

    Freddy Wennemars schijnt rond te zijn met Team Telfort. Mag ik zeggen dat ik dat op zijn minst een opmerkelijke keuze vind. Van TT dan he. Ik bedoel, er lopen toch wel mensen 'vrij' met meer potentie. Wel leuk hoor voor Freddy .........
  17. bart1

    bart1 New Member

    hij heeft de naam :wink:
  18. Monique

    Monique Well-Known Member

    Zo heel goed heeft TT het natuurlijk niet gedaan, dus misschien dat de vrije betere goden liever ergens anders heengaan, of daar althans op hopen?
  19. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Telfort strikt een Wennemars
    door onze Telesportredactie

    AMSTERDAM - In navolging van TVM heeft ook Team Telfort met ingang van komend seizoen een Wennemars in de gelederen. In Biddinghuizen werd Freddy Wennemars (20) gisteren tijdens een middagje kleiduivenschieten aan zijn nieuwe ploeggenoten voorgesteld.
    Ingrid Paul(midden) toont trots de nieuwe aanwinsten van de Telfort schaatsploeg. Rechts Freddy Wennemars en links Tim Roelofsen.

    Samen met de 19-jarige Tim Roelofsen vormt de jongste broer van Erben Wennemars de versterking voor het professionele schaatsteam van coach Ingrid Paul. Beiden tekenden een overeenkomst voor één seizoen. Alexander Oltrop, Rhian Ket en Lars Elgersma schaatsen vanaf komend seizoen voor de commerciële APPM-formatie. Het drietal is nog in gesprek over een contract tot en met de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver. Oltrop komt over van TVM, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. Ket en Elgersma reden afgelopen seizoen voor respectievelijk VPZ en de regiotop.

    APPM is voorts de ploeg van Jacques de Koning, Yuri Solinger en Jarno Meijer. De sponsor, een consultantbureau, stapte vorig seizoen in het schaatsen en is voornemens de ploeg ook nog uit te breiden met een allrounder. Johan de Wit, voorheen werkzaam in het gewest Noord-Holland, komt als fulltime coach aan het hoofd te staan van de ploeg.

    Thessa van Dijk en Els Murris hebben een aanbieding op zak om komend seizoen bij VPZ, de ploeg van coach Sijtje van der Lende, te schaatsen.


    Beetje jammer van de h in Tessa. Is dat laatste waar? Zou mooi zijn voor Tessa van Dijk, hopelijk doet ze het een beetje goed onder Sijtje en wordt ze weer herenigd met exploeggenoot Jorien Voorhuis.
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Maar Els Murris schaatst reeds onder Sijtje dus neem aan dat het contractverlenging is?

    Oh en mijn heya team telfort muts kan dus weer uit de kast. Had het niet echt verwacht wat Freddy betreft omdat hij nou niet zo heel goed gepresteerd heeft. Oke als je de hele zomer niet mag trainen door een blessure is dat niet zo gek, maar toch zou ik dan voor andere jonge schaatsters gaan.

Deel Deze Pagina