NK Junioren/ NK Neo Senioren

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 24 jan 2007.

  1. Archi

    Archi New Member

    Doe het lekker toch nickname :p. Ze zou zelfs bij de Neo's gewonnen hebben.
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ja je hebt helemaal gelijk. Ik was de achternaam even kwijt.

    Archie, je reed goed hoor :D Jammer dat ik je 500 meter titel heb gemist, maar je hebt het goed gedaan dit weekend!
  3. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Het is wel wat overdreven om te stellen dat het vergelijken van tijden het stomste is dat je kunt doen.
    Manon Kamminga heeft 2 seconden sneller gereden dan Roxanne van Hemert. Twee seconden is erg veel. Ervanuitgaande dat Manon hele goede omstandigheden had en Roxanne hele slechte, dan is het toch nog een hele goede prestatie van een C-juniore om alle B's eraf te rijden? Het verschil in omstandigheden had misschien 2 seconden kunnen schelen, maar dat had toch ook andersom kunnen werken?
  4. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

  5. moon

    moon New Member

    Tuurlijk spelen weersomstandigheden en tijdstippen een rol. Maar hier in het westen is het al 2 dagen prachtig stabiel weer met een zonnetje en weinig wind. Maar goed, ik weet niet hoe dat in Utrecht was.

    En bij de jongens rijden de B's wel sneller dan de C's
  6. Archi

    Archi New Member

    nou je weet het gewoon echt niet. Bij de C's wordt nu ook heel erg hard gereden ten opzichte van de B's. En de C's zijn echt niet zo heel erg goed. Hiervoor verwijs ik naar de sara van de C's en B's..
  7. moon

    moon New Member

    Net als haar zus is ze erg goed op de 500 meter, maar komt ze te kort op langere afstanden.
  8. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker


    Gisterochtend scheen de zon en ik zei al tegen iemadn:"Die bocht gaat dadelijk smelten" En ja hoor inderdaad, het ijs begon aan een kant behoorlijk zacht te worden. het is heel rot als je dan in een van de eerste ritten zit omdat aan het einde van de dag de zon draait en onder gaat en dan is het ijs dus wel goed.
  9. moon

    moon New Member

    Maar volgens mij heeft in iedere categorie gewoon de beste van dit weekend gewonnen.
  10. Nick Name

    Nick Name New Member

    Nouja, als je leest wat ik schrijf Moon, dan zie je dat ik zeg dat het soms zelfs binnen een categorie verschillende weersomstandigheden waren.
    Neem bijvoorbeeld de 5000m heren neo, zoals Lisan trouwens ook al opgemerkt heeft was het ijs bij de eerste ritten aan de ene kant van de baan gesmolten door de zon. Er zat -ik dacht- 2x een dweil tussen en er werd gereden in enkele ritten, dus de laatste ritten waren toen de zon niet meer in het stadion scheen.

    Dat de beste op die afstand gewonnen heeft, de tweede echt 2e is geworden enz. weet je dus niet helemaal zeker. Ik vind het echt belachelijk als een 1500m tijd van een meisje dat zondagmiddag rijdt, wordt vergeleken met de tijden van meisjes die zaterdagochtend gereden hebben. Begrijp mij niet verkeerd, het is een hele scherpe tijd, zeker als je het verschil met de rest van haar categorie ziet, maar dat is dan ook meteen de enige groep waarmee je het kunt vergelijken.
  11. Nick Name

    Nick Name New Member

    Een kleine opsomming van Utrecht: Er stond vrijdagmiddag wat tegenwind, vrijdagavond bij de dames a scheen dit verandert te zijn in 2x voor de wind, 's ochtends was het ijs door de kou veel harder, gleed het beter, zaterdagmiddag scheen de zon op de ene kant, waardoor er twee verschillende soorten ijs lagen. Kom de volgende keer ook kijken als je het niet gelooft.
  12. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Klopt inderdaad helemaal, maar het is altijd in Utrecht zo dat als er een belangrijke wedstrijd is, de zon schijnt :roll:
  13. voormast

    voormast New Member

    15 baanrecords en een tevreden knsb.

    Pieter
  14. moon

    moon New Member

    Nick Name, ik geloof het wel hoor. In ieder geval bedankt voor de uitleg. (Lisan ook)
  15. Lindekh

    Lindekh Member

  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    gave foto's!

    Jij dacht ook, ik schiet er maar heel veel van Freddy :p Ook mooie foto van Jan Bos jr trouwens.

    (alhoewel wij de geniaalste foto hebben ;) Maar misschien lag het ook wel aan de hele situatie dat ik die foto zo geweldig vind ;))
  17. Lindekh

    Lindekh Member

    Bedankt :)

    Die foto is inderdaad best grappig, ghehe :) Freddy was ook gewoon schattig, had nog wel meer foto's maar er waren er best veel onscherp. Die schaatsers bewegen ook zoveel he :wink:
  18. Sammiejj

    Sammiejj New Member

  19. Sammiejj

    Sammiejj New Member


    Inmiddels staan alle ruim 450 fotos online!
  20. Lindekh

    Lindekh Member

    Haha, okee. Ik heb niet zo goed opgelet wie er naast me stond :p dus nou weet ik nog niet wie je bent maargoed. Volgende keer beter :wink:

    Lisan kon ik nog wel herkennen...weet niet of zij ook wist wie ik was. Misschien moet ik me de volgende keer maar even voorstellen (A)

    O trouwens, die foto's zijn echt mooi!

Deel Deze Pagina