Kaartverkoop WK Allround Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door Schaatsfan86, 3 dec 2006.

  1. Ikke2009

    Ikke2009 New Member

    Ja die mail kreeg ik ook op kantoor, ik wilde hem eigenlijk direct wissen maar kon het toch niet laten om even te kijken. Maar ik vond het belachelijk. Eerst werd er genoemd wat je allemaal voor die 175 euro krijgt en dan helemaal op het onderste regeltje dat je er ook nog entreekaartjes bij krijgt :? Maar je krijgt er dus eten en drinken (ruim voldoende natuurlijk) voor en er staat een tv, dus als je niet live wilt kijken kun je altijd nog op de tv kijken :?
    Sorry voor mijn cynisme maar ik kreeg er de kriebels bij toen ik het kreeg :?
  2. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat ik me wel afvraag is of deze belachelijke bureaus nog veel kaarten overhebben. Straks zal je zien dat ze met een stapel kaarten blijven zitten omdat niemand natuurlijk 175€ voor een dagje schaatsen kijken overheeft, en dat betekent dan weer dat het Thialf straks niet eens vol zit, terwijl er veel mensen nog steeds kaarten hadden willen kopen voor een normale prijs. En blijkbaar heeft Thialf een aardige hoeveelheid kaarten aan deze bureaus toegezegd die niet in de vrije verkoop gaan.

    Overigens hoop ik van harte dat niemand zoveel geld wil uitgeven aan een kaartje.
  3. sharky

    sharky New Member

    Met een beetje pech krijgen we straks de idiote situatie dat het op de WC sprint afgelopen weekend drukker was dan op het WK :?. Ik ben nog af en toe aan het neuzen voor een zitplaats op west voor zaterdag maar no way. Zelfs niet voor rare bedragen (niet dat ik dat er voor zou gaan betalen, dan maar een rustdag voor de buis op zaterdag)
  4. mi

    mi Well-Known Member

    op onlineticketshop:
    kaartje voor een staanplaats: 195 euro!!!!!!!

    Het moet toch echt niet heel veel gekker worden hoor!!!
  5. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dat meen je niet :eek: als iemand die echt koopt dan verklaar ik m voor gek hoor!
  6. mi

    mi Well-Known Member

    gelukkig heb ik gewoon een kaartje voor het normale tarief!

    en ik heb er o zo heel erg veel zin in!!!!

    Mooie instelling van Erben ook, heb zelden een sporter gezien die, toch een klein beetje in de herfst van zijn carriere, kan genieten van de dingen die om hem heen gebeuren!

    enneh: wat mij betreft mag ie komend weekend het podium op :D

    we zullen zien, ik kan niet wachten!
  7. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Stt... niks zeggen over dat Erben in zijn nadagen zit, daar wil ik nog niet aandenken :wink: (ook al heb ik al opvolgers ;))
  8. Roel

    Roel New Member


    zou idd heel leuk zijn als erben op t podium komt, maar het is natuurlijk al vet knap van m dat ie zich uberhaupt geplaatst heeft voor t WK
  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ach, zulke dingen wennen uiteindelijk, ik heb er al bijna geen moeite meer mee dat Ritsma het echt nooit meer gaat halen. :wink:
  10. Kimmy

    Kimmy New Member

    Nee? Ik zit nog elke keer: je kan het, ik voel het!! Ik zit nog niet helemaal in die acceptatie-fase :wink:
  11. Monique

    Monique Well-Known Member

    Gewoon volhouden Kimmy, het besef komt echt vanzelf. :p
  12. Marlies

    Marlies New Member

    Hebben jullie ervaring met de site www.concertkaarten.org? Ik heb daar nog 1 kaart besteld voor zondag. Ik heb dit zaterdag gedaan, maar ik heb nog geeneens een bevestigingsmail gekregen. Heb ze net 2 keer gebeld maar ze nemen niet op :?

    Begin een beetje ongerust te worden, dacht net dat ik er tóch heen kon :(
  13. Koen

    Koen Well-Known Member

    wat ik me afvraag! wordt er nog actie gevoerd dit weekend. t-shirts met: ik ben één van de 750 (al zijn het er 2500 geworden geloof ik) of is dat nu van de baan. nu bijna iedereen kaartjes heeft.
    al geld dat niet voor West. want kaartjes voor deze tribune zijn nog steeds niet in de voorverkoop geweest. dus hoop ik dat jullie dan toch een beetje sollidair zijn met ons en dit onder de aandacht willen brengen.

    Ik wens jullie een erg spannend toernooi toe (wordt het ook wel)
  14. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Nee geen ervaring maar apart dat ze daar kaarten verkopen voor een sportwedstrijd terwijl ze voor concerten bestaan. Maar ik denk niet dat het gelukt is eigenlijk als ik dit zo hoor. Heb je al betaald?

    Zie ook:
    U ontvangt van ons per email een automatisch bericht retour: dat de bestelling is geplaatst is en hoeveel het verschuldigde bedrag is.

    En er staat hier iets http://www.concertkaarten.org/index.php ... =bestellen over zelf ophalen en een nr erbij. heb je dat nr gebeld?
  15. Marlies

    Marlies New Member

    Ik heb het eigen nummer al gebeld. Naar die vrouw nog niet, ik zal dat eens proberen. Bedankt in elk geval!
  16. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik kreeg een notificatie voor de zaterdag :eek: ze zijn inmiddels weg, maar je kan nog wel kaarten voor vrijdag en zondag bestellen.

    Ook zitkaarten!
  17. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Dit bericht staat erbij:
    Vanmiddag zijn we wederom in het bezit gekomen van een beperkt aantal staan- en zitplaatsen. De mensen die een notificatie hebben aangevraagd hebben vanmmiddag bericht gekregen en kunnen als eerste hun bestelling plaatsen.

    Het is ook wel weer lekker op tijd allemaal.. Iemand nog kaarten kunnen bemachtigen? Ik baal er wel een beetje van dat ik te laat was voor zaterdag, maar goed ik mag niet klagen.

    Ik zit nu te computeren, krijg ik nog een emailtje, ja ik had mezelf 3 keer genotificeerd :oops: terwijl de kaarten nu alweer weg zijn krijg ik dat mailtje nog!
  18. Ina

    Ina New Member

    Komen ze inderdaad wel lekker op tijd mee. Ik had een tijdje geleden een email gestuurd naar Thialf, omdat ik voor zitplaatsen geen notificatie via de website kon aanvragen, maar niets gehoord.
  19. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Is het je nu nog gelukt om kaarten te bestellen?
  20. Koen

    Koen Well-Known Member

    Sabine bedankt,
    ik heb gelijk besteld, en betaald.
    oh ik hoop zo dat het lukt.
    wordt er zo zenuwachtig van.

Deel Deze Pagina