NK Sprint

Discussie in 'Lange baan' gestart door Lisan, 28 dec 2006.

  1. Ray

    Ray New Member

    schitterende kampioenschap was het... tot het laatst nog lekker spannend... bij de heren dacht ik ff dat Jan Bos het nog zou redden tot Erben een fantastische laatste ronde neerzette... en geweldig weer hoe hij uit zn dak ging en handje klap deed met veel fans..

    bij de dames was het ook super spannend... helaas kwam Annette net 0,04 sec. tekort... maar het blijft ook fantastisch voor Marianne... en wat een smak maakte Van Dijk, de schrik zat er bij Sanna van der Star nog goed in.

    en een pluim voor het ijs vandaag... het zag er goed uit... alleen dat mannetje met zn vlaggetje op de 500 meter mogen ze de volgende keer thuis laten... midden op de baan lag een blokje.. iedereen schreeuwen naar die man... hij kijkt een beetje, doet zn schouders omhoog en laat het liggen... gelukkig maakte Beorn een valse start zodat het meneertje toch nog op zn dooie gemak het blokje verwijderde met een blik van mensen wat zeuren jullie
  2. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik ben echt zoooo moe... en schor en ik heb geen stem meer :D Het was leuk, het was spannend, het was geweldig :lol:

    Ik ben overigens blij dat de camera mij niet vond na de valse start (wat niet vals was) van Freddy want toen gingen er wel wat vloeken over de baan hoor :wink: helaas stond die camera wel al klaar voor het geval Freddy op de 1000 een valse start zou maken :roll: Maar goed het was leuk :D

    En ik heb mijn beide helden weer gesproken dus mijn dag kan niet meer stuk. En Erben heeft EINDELIJK het bord gesigneerd :D

    Oh wat was het leuk :D :D
  3. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Zo, leuk dat jullie het naar de zin gehad hebben :)

    Was wel leuk dagje weer.

    Nog even voor de duidelijkheid, de leeglopende luchtkussens zijn niet veroorzaakt door de patatkraam maar maar doordat iets of iemand een stekker (krachtstroom, dus ook een best dikke stekker) kapot heeft weten te krijgen...

    Voor de rest hele leuke, spannende dag. Kennis gemaakt met Rick, weer even Barbara en sharky op de foto gezet (die begonnen erg hard te roepen, iets over onscherpe foto's) toen ik druk doende was Lisan en co. op de foto te zetten... Blijft leuk zo'n rondje middenterrein ;)
  4. sharky

    sharky New Member

    Wat heerlijk weekendje was dat!. Geweldig van Erben dat ie toch maar even kampioen wordt, ok ik geef toe ik had liever Bos op het hoogste treedje gezien, maar wat Erben op het NK Allround en nu weer heeft laten zien is van grote klasse.

    En natuurlijk ook helemaal gaaf dat van Velde mee kan naar het WK. We kwamen hem tegen bij het verlaten van de baan en konden 'em nog gauw even feliciteren :D. Echt een super kwartet voor het WK!

    Ook bij de dames werd het toch nog spannend met die val van Marianne. Leuk dat Gerritsen twee afstanden wint (alhoewel niet zo goed voor mijn VSS).

    Die foto moet wel gelukt zijn Reitze, dat duurde zo lang dat we nu nog pijn in onze kaken hebben van het smilen :D
    (En niet veraden dat we niet zo goed zijn in rekenen please!!!!!!!!!!!!!!!)
  5. Rick

    Rick Ex-moderator Medewerker

    Prachtige foto's zoals altijd, Erik!
    Jammer dat we elkaar niet getroffen hebben.
  6. Rick

    Rick Ex-moderator Medewerker

    Je hebt Erben dus vlak nadat ik jullie verliet toch nog kunnen strikken voor een foto?! Ik ben blij voor je. :wink:
  7. Tijnenzo

    Tijnenzo New Member

    Echt super dat Erben gewonnen heeft!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol:
  8. Catwoman

    Catwoman New Member

    En de mannen rijden gewoon onwarschijnlijk hard.... vergeet dat ook niet
  9. Catwoman

    Catwoman New Member

    Klopt Freddy was zeker niet vals, maar Erben dus wel. Heb je dat ook gezien Lisan of kijk je toch een beetje met gekleurde blik? ;)
  10. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Erben heb ik niet goed gezien want ik kijk nooit de start van Erben :oops: kan ik niet tegen. Dat van Freddy is enigszins gekleurd aangezien ik deze ook niet goed heb kunnen zien, maar hij het later zelf uitlegde wat er precies gebeurde.
  11. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Klopt, ik ben met enige tegenzin toch naar boven gelopen en vervolgens kwam Erben ineens recht op ons af.
  12. Ina

    Ina New Member

    Een prachtig toernooi, en volgens mij is het zelden zo spannend geweest! Ik had het wel leuk gevonden als Jan Bos gewonnen had (zie VSS :wink:), maar gun het Erben ook enorm en die is zeker een terechte kampioen. :D Maar Gerard van Velde vond ik toch wel de grootste verrassing, van te voren had ik echt niet gedacht dat hij zich ging plaatsen, wel jammer voor Stefan Groothuis trouwens.
    En Marianne Timmer gelukkig toch nog kampioen, ondanks die glijder, wel een originele manier van over de finish komen :wink:. Gelukkig maar dat de val van Sanne van der Star en Tessa van Dijk meeviel, zat hem echt even te knijpen.
  13. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    Verrassing van het toernooi vind ik wel van Velde. Dat hij zich voor het WK heeft geplaatst, had ik niet verwacht. Verder vond ik Gerritsen op de 2e dag ook zeer sterk, zag er heel goed uit! En ja, Erben, op de 2e 1000 meter, gewoon super.
    Verder vond ik die val van van Dijk en van der Star ook heel eng. Gelukkig hadden ze niets, maar ik schrok wel heel erg, net als van Dijk denk ik...
  14. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Die val van van dijk en van der star was inderdaad best eng. Ik zag niet zo goed wat er gebeurde doordat ik aan de adnere kant stond, maar van Dijk bleef erg lang liggen, waardoor ik best schrok. Gelukkig maar dat ze nog een 500 meter in de herkansing kon rijden.

    Lauriene van Riessen heeft het ook aardig goed gedaan voor een a-juniore!
  15. Tuttifrutti

    Tuttifrutti Well-Known Member

    Ik ben beide dagen in Gronigen geweest en heb het erg leuk en gezellig gehad! Vooral zondag was het erg gezellig met Lisan & thialfgirl als Erben-fans en ijshaas en ik als Beornfans, erg leuk is dat altijd en dit keer was het voor ons alle4 een mooie dag!

    Was echt een mooi en spannend toernooi!

    Ik ben erg blij dat Beorn zich geplaatst heeft voor WK! ga zelf naar Hamar en dan is het toch wel erg leuk als hij daar ook rijdt ;)

    die valpartij van van Dijk en van der Star zag er idd eng uit! Ik was blij dat ze ff later allebei gewoon weer konden opstaan en verder schaatsen!

    Ben blij dat het toernooi bij de dames en heren wel vrij normaal verliep zonder valpartijen of diskwalificaties van de favorieten en dat gewoon de top 3 en 4 naar het WK kunnen.
  16. sharky

    sharky New Member

    Oi en mijn oog valt net op een taal foutje, met spellen zit het ook al niet al te best :oops:
  17. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    En dan ook mijn naam nog verkeerd spellen... hmm, maar eens op zoek naar die foto van zaterdag :twisted:

    En leuk he, dat hoofdrekenen (had voor jullie tussenklassementen klaarliggen :p)
  18. sharky

    sharky New Member

    Ok gaan we nog een keer: :oops: :oops: :oops: Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tja, we waren een beetje bang onze plek kwijt te raken (wat mensen achterons wilden wel heel graag naar voren), dus vandaar onze hoofdrekencapriolen :D
  19. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Dat is het nadeel, toen ik terugkwam van een tocht van 30 minuten (ik wilde even naar de wc maar dat we dus niet even), stonden er ook mensen op onze plek maar heb gewoon voorzichtig geduwd en toen stond ik weer goed.

    En zie hier waarom 1 uur wachten toch niet altijd zo'n gek idee is :) ben heel trots op deze foto.

Deel Deze Pagina