Nieuwe pakken

Discussie in 'Lange baan' gestart door proeme, 30 sep 2014.

  1. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ondanks dat ik nog steeds van mening ben dat de Nederlandse kleuren meer in het pak moeten zitten vind ik het ook een mooi pak.

    Ik vond trouwens het nieuwe pak van de Amerikanen ook mooi, eindelijk af van dat saaie donkerblauw!
  2. Sportswearonline.nl

    Sportswearonline.nl New Member

    Het is inderdaad wel even flink wat anders dan het opvallende oranje zeg. Maar goed, na een tijdje is er (bijna) niemand meer die klaagt over de kleur, als het maar hard gaat. En dat de pakken goed zijn is al wel bewezen, dus geen Amerikaanse toestanden gelukkig.
  3. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Je went er wel aan, dat klopt. Vrijdag zat je nog te kijken van "wie zijn de Nederlanders? wie zijn die blauw-groenen?", zaterdag was het al "oh ja, die blauw-groenen zijn Nederlanders" en zondag herkende je de Nederlanders bijna automatisch.
  4. Monique

    Monique Well-Known Member

    Precies zoals ik het zelf ook heb ervaren. Over een paar weken moeten we googlen om op te zoeken hoe de vorige pakken eruit zagen.
  5. Hakkie2

    Hakkie2 Well-Known Member


    Er is toch niemand die dit pak ooit echt met Nederland gaat associeren? Het is en blijft een KPN pak. Ik hoop nog steeds dat ze in elk geval voor de WK's met een stunt komen en gewoon een Nederlands pak presenteren. Een extra reclamemomentje.
    Danielle, Koen en leenstrafan vinden dit leuk.
  6. JohnZero

    JohnZero Well-Known Member

    Je gaat je soms afvragen of onze rijders niet meer voor Nederland maar voor een land dat KPN heet rijden. Ik vind KPN veel te dominant op het pak, van mij zouden de teamsponsoren wel meer in the picture op de pakken aanwezig mogen zijn.
  7. Elina

    Elina Well-Known Member

    Ik heb de pakken al geaccepteerd. Bij de massstart vallen de schaatsers nu niet zo goed op, misschien moeten ze een vlag op hun helm doen, net zoals bij het zwemmen op de badmutsen.

    De oranje jasjes zijn trouwens super leuk, daar wil ik er best eentje van hebben...
    De blauwe jassen met twee kleuren zijn ook oké. Doet een beetje denken aan oude Aegon tijden.
  8. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja, gekleurde helmen in de mass-start zouden een fikse verbetering zijn ja. Gewoon een helm met precies de vlag van elk land er op geschilderd. En dan Polen de kleuren andersom om aan te sluiten bij de internetmeme "Polandball".
    ZeeKoei vindt dit leuk.
  9. Elina

    Elina Well-Known Member

    Davis is niet blij met zijn pak en heeft Bert van der Tuuk gevraagd een pak voor hem te maken.
    Hoeveel slapeloze nachten zal die al gehad hebben om een schaatspak het afgelopen half jaar?
  10. LeeMoZovski

    LeeMoZovski Well-Known Member

    Hij zei in een TV interviewtje onlangs dat hij die hele pakkenkwestie hem waarschijnlijk de rest van zijn leven nog zal bijblijven, geloof ik.
    Laat de heer Van der Tuuk maar mooi een goed pak voor 'm maken waar hij zich lekker in voelt.
    Zolang we nog van deze unieke schaatslegende kunnen genieten, verdient hij op z'n minst een pak waar hij vertrouwen in heeft.
    En waar hij misschien in 2018 nog een wonder in kan verrichten.
    Elina, Monique, fransvanbakel en 2 anderen vinden dit leuk.
  11. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ze zijn wel de enige met groen in het pak, behalve dan het groen-wit-rode streepje van Giovannini, Tumolero en Lollobrigida. Qua helmen zou het ook wel leuk zijn als "de gele helm" voor de leider in de wereldbekerstand echt een begrip wordt.
  12. Eppe Kerbof

    Eppe Kerbof New Member

    Het was wel even wennen, maar over het algemeen vind ik de nieuwe pakken van de meeste landen er niet mooier op geworden. Gelukkig zegt dat niets over de kwaliteit ervan.

Deel Deze Pagina