OS: 10.000m Mannen (GOUD !!!)

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sportgekkie, 22 feb 2006.

  1. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik ga wel met Cyclad mee dat het een afleidingsmanoeuvre is, maar ik hoop toch dat het echt waar is en hij moe aan de start verschijnt. Op de één of andere manier begin ik steeds meer vertrouwen in Carl Verheijen, die kon wel eens goud gaan winnen. Hoop natuurlijk nog steeds op Kramer.
  2. Hanneke

    Hanneke New Member

    Ik hoop het ook. Maar ik zie hem ook wel geprikkeld worden en gebrand zijn om nog een gouden plak na zoveel "teleurstelling" voor hem.

    Ik hoop op de Noren. Maar denk dat het tussen Hedrick, Verheijen en Kramer zal gaan. Die zie ik ook op het podium komen.
  3. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ja, ik vond hem op de ploegenachtervolging sterk rijden, veel beter dan op de 5 km!
  4. Lieke

    Lieke New Member

    alleen toen kwam het blokje :( :cry:
  5. ewax

    ewax New Member

    Die Hedrick was dat is dat voor irritant figuur. Die 5 km van
    hem was groots, maar iets (lees VEEL) meer
    sportiviteit/inlevingsvermogen zou hem wel sieren.

    Ik gun eigenlijk iedereen de titel op de 10km behalve hem.

    4 goud... De nieuwe Eric Heiden... Yeah right..
  6. Lieke

    Lieke New Member

    t lukt m nog niet echt hea :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
  7. Peter ter Stege

    Peter ter Stege New Member

    Ik hoop dat Hedrick iedereen weer aan flarden rijdt!!
  8. dammer

    dammer Member

    Laten we maar hopen dat de Nederlandse mannen het goed doen. Alleen moeten we beginnen vrezen. De econometristen G.H. Kuper en E. Sterken van de Rijksuniversiteit Groningen hebben namelijk voorspeld dat Nederland 7 medailles gaat halen en die zijn nu binnen. En die heren zijn meestal erg goed in hun voorspellingen.
  9. Mark

    Mark Active Member

    Ze zaten er anders wel vaak naast. Maar goed een ding is wel zeker er staan eigenlijk 5 Nederlanders aan de start. Doen we er drie op het podium:

    1 Carl Verheijen
    2 Sven Kramer
    3 Arne Dankers
  10. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Is Arne Dankers een Nederlander geweest??

    (Dit is trouwens mijn 1000ste bericht :))
  11. stayerwouter

    stayerwouter New Member

    gefeliciteert :wink:

    Ik denk toch wel dat Hedrick weer ergens zijn adrenaline vandaan tovert en dat ie alles weer aan barrels rijdt. Maar ik hoop eigenlijk dat de nederlander er tegenop gewassen zijn!!!!!! Zet hem op Sven en Carl!!!!!
  12. Thialfgirl

    Thialfgirl New Member

    Als ik het iemand gun is het carl verheijen Hij heeft de afgelopen tijd toch wel bewezen dat hij hier de beste is. met zo'n wereldrecord op de 10 in heerenveen. jah en als hij tegen chad had gereden op zijn wereldrecord had misschien ook nog wel gewonnen. Sven komt nog wel in vancouver. Ik vind alles best zolang chad hedrick maar niet wint(A)
  13. squier

    squier New Member

    Dames en heren, jullie hebben Fabris nog steeds niets in rekening. De 10km te lang? Als hij de motivatie nog net zo hoog heeft als voor de 1500, staat hij weer op het schavot, deze Italiaan is een lust voor het schaatsoog! Ik schatte de nationale helden in op zo'n 8 plakken, komt nog uit ook. Net als met voetbal is voor het toernooi begint de kampioen al bekend, Nederland! Nou, dat is ( gelukkig ) toch wat anders. Ik hoop op een mooie schaatsfinale met als kampioen, de snelste!
  14. Catwoman

    Catwoman New Member

    Fabris eindigt echt niet op het podium op de 10 km. Daar durf ik heel wat om te verwedden. Ben het ermee eens dat hij vleugels zal hebben nu, maar de 10 km is echt te lang. Fabris is toch meer een miler en de 5 km is voor hem al een afstand waarop hij alleen in supervorm (zoals nu) met de besten mee kan.

    Ter vergelijking. Op het meest recente EK was Fabris ook in supervorm. Daar won hij ook de 1500 meter (en de 500) en werd hij ook 3e op de 5000, maar eindigde hij op de 10 km als 7e op zo'n 15 seconden van de eerste 3. Dat gat is te groot. Hedrick, Verheijen en Kramer hebben ook bewezen in vorm te zijn en zullen zeker voor Fabris eindigen.
  15. squier

    squier New Member

    Mama Mia! Die Catwoeman wete welle waarre zaai over prate, Io zalle kaaike ware het bootje strante! Ciao.
  16. joke

    joke New Member

    Joh jij spreekt je talen wel zeg.
    :D :D :D
    gr. joke
  17. joke

    joke New Member

    Ik heb een vriendin die oorspronkelijk uit Groningen komt en van haar heb ik de kreet (en let niet op de spelling):

    ieder het ziene zei boer; en gaf 't zwien een smok.

    gr. Joke
  18. Krijn

    Krijn Member

    wat een discussie over het wel of niet gunnen van de titel aan hedrick....

    Op de Olympische Spelen heeft de winnaar altijd gelijk, of dat hij of zij dan een grote bek heeft of niet geliefd is maakt allemaal niet uit. Om te winnen moet je arrogant zijn, anders win je niet!
  19. Lieke

    Lieke New Member

    hhm... weet niet of k het hier wel mee eens is.. neem bijv. die 3k van wüst zo arrogant vind ik dr niet ;) maar ze heb wel gewonnen
  20. joke

    joke New Member

    Om te winnen moet je in ieder geval de snelste tijd neerzetten en dat kan ook zonder zo arrogant over te komen vind ik. Nou hoef je je natuurlijk niet altijd druk te maken over hoe je over komt, maar een overwinnenig van iemand die ik wel sympathiek vind blijft me langer bij.

    gr. Joke

Deel Deze Pagina