Kaartverkoop schaatswedstrijden Thialf 2011/2012

Discussie in 'Lange baan' gestart door Edwin, 7 sep 2011.

  1. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Reken voor een zitplaats bij de wk-afstanden maar op rond de 60 euro als een staanplaats 40 euro gaat kosten volgens OAD.
  2. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Kom ik dus met €50,= voor mijn kaartjes voor 3 dagen. :(
  3. Monique

    Monique Well-Known Member

    Voor de mensen die het volle pond voor staanplaatsen hebben betaald is deze Essent actie wel redelijk zuur. Met zitplaatsen kun je nog beredeneren dat je dan tenminste plaatsen vooraan hebt, maar voor staanplaatsen gaat dat ook al niet op.

    Voor zitplaatsen WK afstanden had ik ook 60 of 65 € in gedachte, maar het blijft vreemd dat dit niet eerder bekend wordt gemaakt.
  4. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    De Essent-actie is feitelijk bedoeld voor Essent-klanten. Normaal gesproken zouden we die kaartjes niet eens voor die prijs kunnen kopen als niet-klant. Maar door deze link dus wel. Leuk voor de last-minutebeslisser, maar als je zoals ik dingen moet regelen om naar het schaatsen toe te kunnen gaan, ga je niet gokken op goedkope of gratis kaartjes.

    Het zijn dus ook waarschijnlijk die kaartjes die nu op marktplaats verschijnen, waarvoor men meer wilt hebben dan men er voor betaald heeft.
  5. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    ik vind het ook zuur hoor. net zoals vorig jaar dat je via Control goedkoop kaartjes kon krijgen voor het NK Sprint/allround.
    Ik zou eigenlijk als stelregel aanhouden voor de world cups (die toch niet zo snel uitverkopen) dat je best dingen kunt regelen van tevoren, maar dat je de kaartjes zelf pas later koopt, want die zijn toch wel beschikbaar. In het slechtste geval betaal je net zoveel als weken van tevoren in het beste geval bespaar je een aardige zak geld.

    Neemt niet weg dat ik het zelf ook belachelijk vindt hoor! ook het verschil is behoorlijk groot tussen reguliere verkoop en deze acties
  6. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik heb ook vaker kaarten gewonnen voor wedstrijden (via de VSS of acties) daarom koop ik behalve toernooien waarvan ik weet dat ze uitverkocht raken nooit meer kaarten van te voren. Om dat zure gevoel dus te voorkomen.. En het is me dit seizoen best goed gelukt met gratis kaarten voor de zaterdag op het nk afstanden en voor 2,50 naar de world cup zaterdag. Heb alleen het volle pond betaalt voor NK afstanden op vrijdag (10 euro).
  7. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik wissel beetje af met niet-van-te-voren-kopen en wel-van-tevoren. op een of andere manier win ik haast nooit wat. Had wel ineens vorig jaar kaarten voor een worldcup gewonnen terwijl ik niet wilde gaan omdat het zo druk werd met Inzell de week erna ;)
  8. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik ga tegenwoordig altijd voor zitplaatsen, en dan kun je toch maar beter van tevoren kaarten bestellen want dat is óf sneller uitverkocht, óf je zit helemaal achteraan. Ik zie ook nooit van die leuke acties zoals Essent dat nu heeft voor zitplaatsen. Dus ja, dan maar het volle pond.
  9. Koen

    Koen Well-Known Member

    weet niet of jullie het er al overgehad hebben, maar is er al iets bekend over kosten voor WK afstanden en NK allround. ik kan het niet vinden. ben benieuwd naar passe-partouts
    en stopt de trein dit weekend in Thialf, kan het ook niet vinden op NS site
  10. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

  11. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    Juist voor het toernooi waarvoor je een passe partout zou willen, zijn die niet te koop. Bah, wat misselijk weer zeg.
  12. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    4x 35 = 140 euro
    4x 55 = 220 euro

    poehee,.. zijn voor mij korte vakanties!
  13. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik moet zeggen dat 55€ mij nog een beetje meevalt voor een zitplaats, had al op 60€ gerekend. Voor mij 2 dagen hopelijk dus 110€, 't is wel een bak geld maar goed, ik heb het er erg graag voor over. Tijd nu eindelijk ook bekend dus daar kan ik me op instellen. Vreemd idd dat ze geen pass partouts hebben en zo te zien ook geen kinderkaartjes. Kortom: de verwachting is dat dit toch wel uitverkocht raakt.
  14. Jan Blokland

    Jan Blokland Well-Known Member

    Yep, zie net op mijn mail dat ik 2 kaartjes heb gewonnen. Dat wordt dus genieten zaterdag in Heerenveen.
    Dat wordt een lang dagje. Maar dat deert de pret niet.
  15. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Yep ik heb er inmiddels 4 gewonnen met 2 wedstrijden, als ik er nu nog 2 win, dan kan ik mijn passpartout verkopen :wink:
  16. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Er zullen dus wel weer reserveringskosten bij komen van €2,50 bovenop de €35 en €55 per kaartje. :(
  17. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Het valt me mee, dat prijzen zijn gelijk gebleven, ik was stiekem al bang voor 40 euro. Wel jammer dat er geen passe-partouts zijn! Juist voor de grote toernooien is dat belangrijk!
  18. GerbenB

    GerbenB New Member

    Ik ben niet zo thuis in het wereldje van kaarten bestellen..

    Morgen start volgens mij de verkoop van kaarten voor WK afstanden 22-25maart. Is zoiets de eerste dag uitverkocht?

    Aangezien ik zoals eerder vermeld kaarten via schaatsclub had aangevraagd maar niet te horen krijg of ik ze krijg (grrrr :x ) zit ik er aan te denken om voor de zekerheid een extra lading bij de voorverkoop te bestellen. Meeste zal ik wel kwijt raken aan vrienden, maar zijn die kaarten die overblijven anders redelijk eenvoudig door te verkopen?

    Ik heb besteld voor een groep van 14 man voor vrijdag en zaterdag. Al denk ik dat er nog wel meer mee willen..
  19. GerbenB

    GerbenB New Member

    Laat maar, net na veel zeuren bij KNSB en gewest te horen gekregen dat er voldoende kaarten zijn :)
  20. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Wij hebben de kaarten voor het WK afstanden binnen! Het ging heel erg gemakkelijk! Dit is echt nieuw voor mij.. Voor het eerst in 5 jaar dat ik er niet langer dan een half uur over doe om kaarten voor een EK/WK te kopen. Dus complimenten voor paylogic, al denk ik dat de belangstelling op het moment gewoon niet heel erg groot is.

Deel Deze Pagina