De schaatstribune 2011-2012

Discussie in 'Schaatscafé 'De Ronding'' gestart door Sjoerd, 27 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ze schijnen er slechts 38,41 seconden over te doen!
  2. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    het is ze schijnt :D
    Thijsje is enkelvoud.

    Maar het is een goed bedrijf, vorig jaar was ik een keer de enige in de taxi en zelfs voor de hoofdingang van Thialf afgezet.
  3. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Nee want een NK zien ze niet als groot toernooi.
  4. Koen

    Koen Well-Known Member

    hei Lisan
    hoe zijn jullie in Thialf gekomen en vooral weer terug? of hadden jullie auto?
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Wat ik gisteren trouwens zeldzaam grappig vond in Thialf was dat er een man werd omgeroepen. De speaker zei dat hij met spoed naar huis moest gaan vanwege zijn vrouw. Iedereen hield zijn adem in want het klonk alsof er iets heel ernstigs aan de hand was, maar toen kwam het verlossende "... ze is aan het bevallen". Grote hilariteit, iedereen begon de lachen en te juichen. Ik vond het een mooi begin van een mooie schaatsdag.
  6. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Met de bus heen en terug. helaas die van 20:30 moeten nemen (en vervolgens nog enorm om moeten rijden doordat de treinen niet reden tussen Gouda - Den Haag) en ik balen dat ik Sjoerd de Vries niet meer had kunnen spreken, maar dat brengt blijkbaar geluk ;)
  7. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik heb weer 2 mooie dagen in Thialf beleefd! Ik was vrijdag lichtelijk teleurgesteld na Sven's 3e plaats maar inmiddels ben ik daar toch wel tevreden mee. Verder leuk met veel verrassende winnaars! We hebben ons spandoek eindelijk voor het eerst op kunnen hangen vrijdag en het is duidelijk in beeld geweest op tv, leuk!
  8. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    dat is altijd leuk!

    ik hoorde trouwens muziek tijdens de ritten..? wat vonden jullie daarvan als aanwezigen op de ijsbaan?
  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik vond de muziek niet storend, het stond niet idioot hard zoals altijd in Hamar en werd eens per ronde onderbroken zodat de omroepster kon zeggen dat "Zwen Kramer een ronde van 30.7 had gereden" of dat iemand "binnen zijn perzoonlijk record reed" (ik moet altijd erg lachen om haar uitspraak). Ik vond niet dat de muziek nu echt iets toevoegde, maar vond het dus ook niet hinderlijk.
  10. Koen

    Koen Well-Known Member

    ik vond de muziek wel hinderlijk. voegt niks toe en helemaal niet nodig
    net als het getwitter tijdens de 1000m, maar neem aan dat het foutje was.
    verder drie dagen geweest en zeer geslaagd. blij dat het weer begonnen is. is door sommigen hard geschaatst en weer anderen vielen toch wel tegen.
  11. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Zo grappig dat je dat van Zwen Kramer opmerkt, dat zeggen wij ook altijd tegen elkaar bij wedstrijden. Ze had ook een bijzondere manier van het uitspreken van Letitia de Jong, namelijk precies zoals het er staat ;). En dan zijn de buitenlanders er nog niet eens, dan is het nog veel erger.

    Ik denk dat de muziek niet verkeerd is, als het maar voldoende ruimte overlaat voor het publiek om aan te moedigen en om het publiek op de hoogte te stellen van de tijden.

    Ben zaterdag nog in het clubhuis geweest. Nou is het niet heel erg mijn ding maar ik denk wel dat veel toeschouwers het erg leuk vinden. Een goede zet van KPN.
  12. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Wat een dag, wat een weekend :D Ik ben echt helemaal weer into het schaatsseizoen :D Ben alleen echt supermoe.

    Zag net nog bij de samenvatting:
    Samenvatting van de 1.500 meter voor mannen bij de NK afstanden voor mannen, waar Sjoerd de Vries even de beste tijd in handen had met 1.09,15.

    Tja als die deze tijd had gereden op de 1500, had ik hier nu niet meer gezeten denk ik ;)

    Muziek vond ik niet zo storend. Doen ze bij de marathon ook vaak.. vond het op zich wel wat hebben en zo hard stond het nu ook weer niet :)
  13. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Ook weer terug van Thialf.
    Muziek tijdens de ritten had wel wat, alleen dat techno hoeft voor mij niet.
    Na afloop even in het clubhuis geweest, al was dat niet echt gepland, maar door een cordon van beveiligers werden we richting uitgang gestuurd. Aangezien we een meet en greet hadden afgesproken, zijn wij deze in het clubhuis gaan voorzetten.
    Toen ook maar handtekeningen gaan halen voor de thuisgebleven dochter en gelijk wat gepraat met een paar schaatsers.
    @leenstrafan: Marit zet een hartje onder haar naam, :) dus volgende keer ook maar een handtekening halen? :wink:
  14. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Die uitspraak van Letitia de Jong schijnt te kloppen :wink: Ik hoorde laatst van iemand dat je bij haar de naam echt net zo uitspreekt als dat je het schrijft :eek: Wel apart, hoor! En het klinkt ook voor geen meter.. :?
  15. sjors

    sjors New Member


    Misschien spreek je Sven dan ook wel uit op zijn Noors/Zweeds/Deens oid... Alhoewel ik betwijfel dat :lol:
  16. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Zo leer je nog eens wat! Grappig :)

    Ik ga binnenkort op opfriscursus 'hoe spreek je de Poolse namen' uit bij Poolse Afstandskampioenschappen in Zakopane... zal daarna eens kijken of ik de speaker van Thialf nog wat kan bijleren. Het is me iig gelukt Smoera te veranderen naar Chmura ;)
  17. Reitse

    Reitse Active Member Medewerker

    Zet je ze hier dan ook neer? Met fonetische schrijfwijze en een onderstreping voor de klemtoon? (zou bij andere "oostblok"namen ook niet verkeerd zijn trouwens. :)
  18. FuGeE_Volkova

    FuGeE_Volkova Well-Known Member

    Nou als je wat Russische namen wilt weten..vraag maar raak

    paar voorbeelden:

    Dmitriy Lobkov
    di.mi.tri. lαbkɔʋ
    Di-mitri Lab-kow

    Ekaterina Shikhova
    je.kαtəri.nα ʃiχαʋα
    Je-kate-rina Sji-chawa
  19. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Nou zo mooi als Fugee doet, kan ik niet hoor met al die fonetische tekens ;)
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ik ben helemaal vergeten mijn avontuur te vertellen (en tevens het bewijs dat Erben en ik elkaar nog steeds mislopen). Vorige week zocht 3FM een Erbengek. Nou ja, dat was ik dus. Dus ik had gereageerd. En ik werd dus door 3FM gebeld met de mededeling dat ik was uitgekozen en met hem zou mogen bellen. Ik was echt helemaal geschokkeerd en bovendien had ik het nooit verwacht. Ik zou dan de dag erna worden teruggebeld. Alleen toen was de telefoon van Erben stuk gegaan oid zeiden ze op de radio en is het niet doorgegaan :( (las op twitter van Freddy dat hij met de iphone van Erben had zitten spelen) Heb daarna ook niets meer van 3FM gehoord.... :( Had mij echt leuk geleken maar helaas, volgens mij is het mij niet gegund.

    Ze vroegen of Erben mij kende. Ik zei dat ie wel wist wie ik was en daarna vroegen ze zich wel af of ik hem dan nog wel wat te melden zou hebben :wink:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina