Veldkamp loopt vijfde Spelen mis

Discussie in 'Lange baan' gestart door Sabine, 9 dec 2005.

  1. umpire

    umpire Member

    ik verwacht het niet.
  2. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    Maar we kunnen altijd blijven hopen
  3. IR

    IR Member

    Precies. En met Bart kan het zomaar gebeuren.
  4. Henk Kok

    Henk Kok New Member

    Waarom hopen dat hij naar de spelen gaat, om bij de laatsten te eindigen op een lange afstand? Dan liever niet naar de spelen. Of hij moet al een geweldige vorm krijgen.
  5. Schaatsfan Suzanne

    Schaatsfan Suzanne New Member

    We hopen dus op een hele goede vorm zodat hij naar de OS gaat en misschien voor een verrassing kan zorgen. Hij zal geen medaille winnen, maarja, je weet t nooit met Veldkamp he..
  6. umpire

    umpire Member

    Ik hoop dat ie het niet toch net op het nippertje haalt en dat niemand meer aan hem in z'n huidige toestand denkt.
    Want hij moet een fenomeen blijven.
  7. Lynn

    Lynn New Member

    als ie verstandig is stopt ie gewoon. Het is mooi geweest. Hij heeft altijd gezegd dat hij zou stoppen als hij in de B-divisie moest rondrijden en niet meer voor de bovenste plekken meereed. Dat is nu allang het geval (wat zeg ik...al twee seizoenen het geval) Dus wat doet hij dan nog? Een man een man, een woord een woord, niet dan?
  8. umpire

    umpire Member

    Aan de andere kant, als je graag schaatst....
    Maar houdt dan wel op met zulke toernooien, anders denkt niemand meer aan het fenomeen Veldkamp bij het zien van Veldkamp.
  9. russiafan

    russiafan New Member

    Dit heeft niets met de OS te maken (of misschien toch wel) maar ik zag gisteren een vooraankondiging van 5 programma's van Paul Rosenmoller met portretten van bekende mensen, een van die afleveringen (ik denk de 2de afl.) is een portret van Bart Veldkamp.Vanavond de eerste van de 5 (ned.1 om 22.35)
  10. russiafan

    russiafan New Member

    Het is morgenavond op teevee om 22.40 ned.1, voor de liefhebbers.
  11. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Een nieuwsbericht over deze situatie:

    Veldkamp houdt toch hoop op Turijn

    Uitgegeven: 12 januari 2006 13:56
    Laatst gewijzigd: 12 januari 2006 13:56

    HAMAR - Een maand geleden vond Bart Veldkamp dat hij simpelweg niets te zoeken had in Turijn. De 38-jarige schaatsbelg presteerde zo ver onder zijn niveau dat hij de Olympische Winterspelen uit zijn hoofd had gezet. Nu een oorzaak voor zijn falen is gevonden, is Veldkamp van gedachten veranderd. Hans Veldkamp, coach en vader, vertelde donderdag dat de schaatser - naar nu blijkt - wekenlang werd gekweld door een virus.

    "Pas na de wereldbekerwedstrijd in Turijn is hij daar bovenop gekomen", sprak pa Veldkamp. "Daarna is Bart naar Davos getrokken en sindsdien gaat het steeds beter."

    Veldkamp wist zich niet direct te kwalificeren voor de Spelen van Turijn. Indien twee rijders zich afmelden voor de 5000 meter, mag Veldkamp alsnog naar Noord-Italië. En daar ziet het naar uit, omdat de Fin Valtonen en de Fransman Loic (nog) niet aan de eis van hun nationaal olympisch comité hebben voldaan. "We hebben goede hoop", aldus Hans Veldkamp. Zijn zoon krijgt pas eind januari duidelijkheid, wanneer de deelnemerslijsten officieel worden.

    Veldkamp heeft vier keer deelgenomen aan de Winterspelen. In Albertville 1992 won hij goud op de 10.000 meter. Later veroverde hij ook nog twee bronzen medailles. Alleen in Salt Lake 2002 haalde Veldkamp, één keer Europees kampioen allround, geen prijzen.
  12. Krizz

    Krizz Well-Known Member Medewerker

    Ik ben bang dat Jarmo Valtonen na zijn winst op de 500m tijdens het EK ook een gooede 5k gaat rijden....

    Krizz

    (hoopt een extra puntje te pakken met weer een finse ritwinnaar op de 500m)
  13. umpire

    umpire Member

    Was vorig jaar toch Poutala?
    Sprint hij nu alleen nog maar?
  14. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik zou het toch heel mooi vinden als Veldkamp nog mee kan doen aan de Spelen, het zou een heel mooi en waardig afscheid zijn.
  15. Krizz

    Krizz Well-Known Member Medewerker

    Dacht het wel..had vorig jaar als enige daar een punt mee met het VSS..ga ik dit jaar ook weer voor.

    Krizz
  16. Henk Jan

    Henk Jan New Member

    Is er voor Annamarie ook niet nog ergens een zij-ingang...ik gun haar een afscheid in stijl in Turijn namelijk ook wel :wink:
  17. umpire

    umpire Member

    5x de spelen is toch altijd mooier dan 4x?
  18. IR

    IR Member

    Heb de 500m vandaag helaas gemist, maar z'n tijd leek me zeker niet slecht. Nu maar hopen dat ie nog een goede 5k kan neerzetten.
  19. Boerke

    Boerke New Member

    ik gun het Jochem en Rintje en Gianni en Gerard ook zo....het is dankzij zijn Belgische licentie te danken dat hij er 4 heeft en geen drie.
    Verder denk ik dat als Bart zich al niet via Belgie kan kwalificeren dat hij het ook niet verdietn...ook al gunnen we het hem van harte.....
  20. IR

    IR Member

    En het antwoord is: Ja.

Deel Deze Pagina