Sven Kramer en zijn blessure

Discussie in 'Lange baan' gestart door Johnny Weringa, 29 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Rondje27 9

    Rondje27 9 Active Member

    De link van dat interview met Dione de Graaf:

    [nos2]251170[/nos2]

    http://nos.nl/video/251170-tt-2011-kram ... dione.html

    Voor Radio Fryslân zei Kramer vanochtend na de ijstraining dat hij nu op 80-85% zit. Bart Veldkamp werd ook geinterviewd en hij zei dat hij zeer tevreden was na de eerste ijstraining en dat het technisch prima bij Kramer zat.
  2. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    in het filmpje is ook een heel rijtje italianen te zien, maar zie Enrico Fabris er niet tussen schaatsen... weet iemand misschien hoe het nu met hem gaat..?
  3. jan marten

    jan marten Member

    Fabris is de voorste van de twee italianen die in een zwart pak rijden in dat treintje. Hoe het verder met hem gaat... geen idee.
  4. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    ik had hem niet herkend, maar als ie weer rondjes rijdt, dan zal wel niet slecht gaan
  5. Koen

    Koen Well-Known Member

    volgens mij dwalen we wat af van Sven zijn blessure
  6. Edwin

    Edwin Active Member

    In het item van zaterdagavond ging het zelfs nog over Fabris. Maar Bert en Sven hadden niet naar hem gekeken tijdens het schaatsen. Maar blijkbaar niet.
  7. cybermier

    cybermier New Member

    Het positieve is, dat Sven weer z'n rondjes kan rijden. Maar hoe het nu daadwerkelijk gaat, zullen we moeten zien in de eerste officiele wedstrijden. 1 jaar uit competitie is niet niks.

    Ik hoop dat hij de strijd aan kan gaan met Bokko en Skobrev. Maar Sven kennende schaatst alleen voor de eertse plaats, dus als hij rijdt dan is ie goed genoeg.

    In ieder geval volg ik de vorderingen op de voet
  8. Sabine

    Sabine Well-Known Member

  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Oh hoera!!! Nu kan ik me echt gaan verheugen op het schaatsseizoen. Ik ga samen met Sharky naar het NK afstanden met als voornaamste reden om Sven voor het eerst weer te zien rijden (en hopelijk winnen). :D
  10. Sabine

    Sabine Well-Known Member

  11. Koen

    Koen Well-Known Member

    ik denk (en hoop trouwens) wel dat Sven meedoet, maar ik denk dat hij zich zelf in dekt voor het geval het toch nog tegen gaat vallen (misschien zelf vertrouwen iets minder groot dan normaal)
  12. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik denk hetzelfde als Koen, en ik hoop zeker dat hij mee gaat doen. Ik kan me echt verheugen om Sven weer te zien rijden. :D Als hij meedoet, heeft hij zeker een kans om te winnen, maar het zal best even duren voordat hij weer echt helemaal terug is.
  13. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ik kan me ook voorstellen dat hij denkt rond de jaarwisseling of januari pas weer top te zijn en daarom zijn focus richt op de allroundtoernooien. Maar dat hij toch wel weer wedstrijdritme op wil doen en daarom gaat proberen op het NK afstanden op de 5 en 10 km top vijf te rijden. Dan kan je in ieder geval weer internationale wedstrijden rijden en dat zal hij wel nodig hebben.
  14. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Hij zal niet helemaal top zijn maar wel goed genoeg om te winnen. Of Bob de Jong moet al goed in vorm zijn. Als je bedenkt dat hij een keer met koorts een world cup kon winnen zou het toch zeker moeten kunnen.
  15. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Het zou mij niet verbazen dat zijn blessure ontstaan is door met koorts te gaan schaatsen. Hij heeft toen wel erg veel van zijn lijf gevraagd.
  16. Jan Blokland

    Jan Blokland Well-Known Member

    Sven Kramer kan komend seizoen weer meedoen aan schaatswedstrijden. De 25-jarige Fries is volledig hersteld van een blessure aan zijn rechterbovenbeen, die hem een jaar lang aan de kant hield.

    © anp 'Ik ben helemaal van mijn klachten af', zei Kramer vanadag in Oranjewoud. 'Ik kan weer doen en laten wat ik wil tijdens trainingen en schaats zonder pijn. Dat is zo'n bevrijding.' (ANP/Redactie)


    Dat geeft weer hoop voor het komende seizoen. En als Sven zelf zegt dat hij weer helemaal is hersteld kunnen we weer veel verwachten van hem. Laat maar weer komen die mooie wintermaanden.
  17. Sabine

    Sabine Well-Known Member

  18. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Even over dat NK, moet Kramer niet eerst de Holland Cup I rijden om zich überhaupt te plaatsen voor dat NK? Of zou de KNSB hem gewoon een wildcard kunnen geven, iets waar ik in principe voor ben (aanwijsplekken voor NK's mogen wat mij betreft ruimhartig worden uitgedeeld).
  19. Danielle

    Danielle Well-Known Member

    In het filmpje op de tvm site zegt hij dat hij inderdaad beroep wil doen op een aanwijsplek van de KNSB.

    Ik ben benieuwd. Ik hoop dat het allemaal weer goed gaat en dat hij uiteindelijk weer kan staan. In het filmpje wordt ook nog gezegd dat het er technisch beter uitziet dan ooit, en dat klinkt me als muziek in de oren.
  20. Mjøsaman

    Mjøsaman Well-Known Member

    Nationaal kan hij een aanwijsplek krijgen (en terecht), maar internationaal moet hij weer helemaal van nul af aan beginnen.

    Eerst maar eens de limiettijden rijden, bijvoorbeeld. Geen probleem natuurlijk, maar allemaal wat vervelende hobbels. En dan is het ook zaak om al bij de eerste Wereldbeker aan te treden, omdat hij dan nog in de A-groep kan starten, als 1 van de Nederlanders.
    Sven is immers ook zijn beschermde status kwijt, dus hij kan geen recht meer doen gelden op een wild card in de Wereldbekers. En dat betekent normaal gesproken een start in de B-groep.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina