WK Sprint Heerenveen

Discussie in 'Lange baan' gestart door Mark79, 29 nov 2010.

  1. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Misschien wint Wüst wel beide 1000 meters, dan heeft ze toch een mooie reden gehad om mee te doen. Daarnaast heeft ze een zilveren medaille gewonnen in het verleden op dit toernooi dus ze heeft hier echt iets te zoeken. En dat alleen plek 1 telt is onzin. Alsof zij verwacht dat ze de 500 gaat winnen.
  2. rja

    rja New Member

    De Boer 500 meter was goed.

    De 500 meter van Gerritsen viel tegen, het rondje was niet goed
  3. RjSports

    RjSports New Member

    Woohoo Nuis, lekker hoor!
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Geweldige race van Kjeld Nuis, en dat uit zo'n opening! Die jongen gaat een mooi WK rijden want is duidelijk in goede vorm :D
  5. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik zit er helemaal in hoor :D Stefan Groothuis doet het supernetjes, en rijdt een geweldige ronde uit een matige opening. Ik had alleen niet verwacht dat Shani er zo dicht op zou zitten, die overtreft zich zelf ook weer. Het gaat wat hun betreft dus echt afhangen van de 1000 meters.. En Mo kan ook bij de titelkandidaten trouwens. Ben erg benieuwd wat Pipo gaat laten zien.
  6. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Pipo ijzersterk. Het gaat dus tussen 3 mannen met Mo en Moon als podiumkandidaten. Ik vond trouwens dat de start van Pipo wel een beetje twijfelachtig was, volgens mij was hij vals. Nu kijken wat Jan Smeekens gaat doen, hij moet nu wel erg goed rijden om te winnen (dat was mijn voorspelling).
  7. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Erg jammer, Smeekens valt flink tegen, het gaat op bijna alle fronten mis in zijn race. Dan moet hij morgen maar de 500 meter winnen om het goed te maken.
  8. Joanne

    Joanne Member

    Ik baal daar wel van hoor, hij moet de 500m gewoon goed rijden en nu laat hij het enorm liggen en heeft hij moeite zich te focussen. :(
  9. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Waar is iedereen? ;) Ik ben erg benieuwd naar de 1000 meter van Pipo Lee. Als hij hem rond de 1.09 kan rijden zal het erg lastig worden voor Groothuis en Davis. Ik verwacht wel dat zij sneller zijn, maar 6 tiende is best veel. We zullen het zien! Ik denk trouwens dat Groothuis en Davis de beste twee zullen zijn op de 1000 en ik verwacht dat Nuis het brons gaat pakken.
  10. RjSports

    RjSports New Member

    Het is iig wel goed spannend en na vandaag zal nog zeker niet beslist zijn wie er de titel gaat winnen.

    Heb zin in de 1000 meter.
  11. Passion-for-Skating

    Passion-for-Skating Well-Known Member

    ik zit lekker te twitteren/tv te kijken, dus tussendoor ook nog forummen is wat lastig maar vond dit een super 500m voor de mannen. Laatste twee ritten een beetje anticlimax.
    Pipo doet mega goede zaken, mooie tijd en goede uitgangspositie voor de 1000m. Groothuis voor op Davis, dat is gewoon super, zou geweldig zijn als hij Davis ook zou kunnen kloppen op de 1000m

    Nuis een Pr, nog niet eens doorgeschaatst tot de lijn, maar super. rise to the occassion. Mega jammer van Smeekens, juist op de 500m. Die kan het vergeten, moet maar gewoon lekker de volgende 500m goed rijden.

    Good old Jan Bos gewoon goed. Goede opening voor hem en dan een redelijke tijd. Niet super maar ja, wie had dat verwacht op zijn 500m?

    Koskela volgens mij niet fris en fit. Morrison gelukkig een 35-er (1e op laaglandbaan dit seizoen) anders was het wel echt een blamage... Nico Ihle mooi in de top van het klassement. Die jongen beleefd echt zijn doorbraak seizoen. Jammer van Schwarz, toch een goede 1000m rijder, dus hij heeft het wel verknald op de 500m. En de rit van Johansen duurde maar Even...
  12. Nogevendit

    Nogevendit Well-Known Member

    Het gaat nog tussen Lee en Davis. Smeekens liet het liggen in de 2e helft eerst bocht, zo'n misslagje kost juist daar alle snelheid. Vreemd dat de Dijkstra's dat weer niet zagen. (dwz, toen de tijd tegenviel...)
    Bij de dames is het Nesbitt. Alleen Boer zit er nog redeljk bij. Dus volgens mij is het, ondanks de kleine verschillen, toch wel redelijk duidelijk.

    Jammer dat we niet voorspellen kunnen tijdens het toernooi (bijv na de eerste dag), want het VVS is zo van tevoren een grote tombola, maar de eerste dag goed analyseren om te kijken wie de tweede dag beter is zorgt m.i. voor meer spanning.
  13. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Waarom schaar jij Groothuis niet meer tussen de favorieten?
  14. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik vind de stijl van Peiyu Jin veel lijken op die van Margot Boer!
  15. kernploegfusie

    kernploegfusie Active Member

    Nou, gezien haar 500 in Collalbo (en die op he WK vorig jaar) lijkt het me juist heel goed dat ze meer aandacht schenkt aan haar korte afstanden.
    En zoals anderen hebben gezegd heef Ireen zich gewoon geplaatst. Hadden anderen maar harder moeten rijden.

    (overigens mijn excuses voor mijn telfou. Er waren nog wat meer races te gaan dan ik dach)

    De 500 van Lee vond ik rouwens opvallend goed. Me een goede 100 is hij opfavoriet.

    verdorie, toesenbord is suk.
  16. RjSports

    RjSports New Member

    Oke de winnares is bekend :lol:
  17. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Jammer dat Boer die 1000 meter echt verknald. Technisch slecht. En daarna laat ze zich gek maken door Nesbitt. Maar ik ben vooral onder de indruk van Nesbitt. Wat een fenomenale tijd. Als ze zo goed blijft gaat ze heel dicht in de buurt komen van de wereldrecords van Cindy Klassen.

    Boer moet morgen echt een topdag hebben om nog op het podium te komen, erg jammer dit.
  18. RjSports

    RjSports New Member

    Dit is wel straf hoor, 1.48 op de nummer 2 en laten we eerlijk wezen 1.16.49 is echt niet slecht.
  19. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Nesbitt op 1, dan heel lang niks, en de dames die dan komen zijn nog allerminst zeker. Het gaat nog erg spannend worden morgen voor de podiumplaatsen. Jammer dat Boer zo door het ijs zakt, anders had ze een slag kunnen slaan voor zilver. Toch knap dat Annette er wel staat, ik denk dat zij naar omstandigheden echt maximaal presteert. Maar het wordt mooi morgen, nummer 2 t/m 7 staan allemaal binnen overbrugbare afstand van elkaar. Maar een hele hele diepe buiging van Nesbitt. Zo'n topklasse heb ik een hele tijd niet meer gezien.
  20. afca

    afca New Member

    Nesbitt geeft hier even schaats les.....

    Wat een afgang, wel knap van Gerritsen....

Deel Deze Pagina