Seizoen voorbij voor Kramer

Discussie in 'Lange baan' gestart door SprintMaster, 20 okt 2010.

  1. Elina

    Elina Well-Known Member

  2. Monique

    Monique Well-Known Member

    Goed om te lezen dat er in ieder geval iets gebeurt. Maar daar zijn ze blijkbaar ook al twee weken op zoek en hebben (zo lees ik het althans) nog niets gevonden. Wat zou het fijn zijn als Sven op een ochtend wakker wordt en plotseling geen last meer heeft van dat been. Misschien is het wel gewoon een verrekte spier, daar kan je een paar maanden last van hebben maar het gaat geheit over. Als het dat zou zijn hadden ze dat natuurlijk allang gevonden dus het zal wel niet.
  3. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik hoop dat het idd zo simpel is en dat alles weer goed komt.
  4. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Ik vind het vooral zorgelijk dat hij zegt dat Sven niet op zijn oude niveau terug hoeft te komen. Net alsof ze denken dat hem dat niet gaat lukken. Ik word er niet vrolijker van in ieder geval. Bovendien ben ik het er ook niet mee eens want anderen kunnen ook groeien natuurlijk.
  5. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik lees er niet uit dat hij er zeker van is dat Sven niet op zijn oude niveau komt, maar dat dat zelfs niet nodig is om weer te kunnen winnen. Maar misschien lees ik het verkeerd. Het hele Sven verhaal zit me al weken niet lekker. Het is allemaal even vaag, en ik snap niet dat iemand een blessure heeft die niemand kan thuisbrengen. Een blessure is iets fysieks met een fysieke oorzaak. Als die niet gevonden kan worden, is er misschien veel meer aan de hand en daar maak ik me druk over. Niet dat dat helpt natuurlijk. Hoe dan ook zou het mij niets verbazen als we volgend jaar (wanneer hij hopelijk weer terug aan de top is óf wanneer hij definitief gestopt is) horen wat nou het werkelijke verhaal achter al dit gedoe is.
  6. wereldrecord

    wereldrecord New Member

  7. Onno

    Onno New Member

    Sven heeft vrijwel het hele seizoen roofbouw gepleegd op zijn lichaam. Zelfs met ziekte in zijn lijf reed hij belangrijke wedstrijden. Dat kan je niet ongestraft doen. Heb talrijke voorbeelden gezien in de marathon(loop) sport, dat lopers in een belangrijke wedstrijd zo diep gingen dat het daarna einde oefening was. Welliswaar nog wedstrijden liepen, maar nooit meer het niveau van voorheen haalden. Sven is een jongen die niet meedoet, wanneer hij tweede wordt. Verliezen staat niet in zijn woordenboek. Vond het trouwens flauw dat hij deze week niet bij de uitreiking van de Sportman vh Jaar was, terwijl hij een grote titelkandidaat was. Zijn vriendin was er notabene wel. Even geen vermoeienissen. Tja, wat denk je hoe lang het opnemen van een commercial duurt, maar ja dat brengt geld in het laatje ($$$$). Was toch wel benieuwd wat die Z-Koreaan hem voor tegenstand had kunnen bieden, die jongen reed nog geen jaar op langebaan noren en kon qua tijd de strijd al aan met Sven, laat staan als hij ervaring krijgt. Want Kramer heeft net zo veel tegenstand op de 5 en 10 als het Ned. Korfbalteam op het EK. Je kan in Ned. beter een goede 10 rijden dan bv. gaan shorttracken, heb je veel meer publiciteit. Sjinkie Knegt haalde onlangs een medaille op een wereldbekerwedstrijd, dat is relatief veel knapper. Short track is mondiaal veel groter dan langebaan. Dat neemt niet weg dat Sven goed kan schaatsen, maar in een ander perspectief.
  8. afca

    afca New Member

    Misschien is het hier al besproken, maar volgens mij is er veel meer aan de hand dan alleen een vervelende blessure. Als je Wennemars ook weer moeilijk zag doen bij Holland sport. Normaal is hij altijd heel duidelijk en uit gesproken en nu draaide hij er maar een beetje om heen.. Misschien heb ik het helemaal fout hoor, (ik hoop het)maar het feit dat hij ook niet bij het sportgala was, zegt ook wel iets lijkt me zo.

    Ik wens hem in eerder geval veel sterkte en veel suc6...
  9. Monique

    Monique Well-Known Member

    Ik vond het verhaal van Erben juist wel duidelijk. Vancouver heeft hem niet gebracht wat hij had verwacht en de druk is er op dit moment af: alle ingrediënten voor blessures om de kop op te steken. Is net zoiets als je na een heel drukke periode op het werk vakantie hebt: ineens worden dan veel mensen ziek. Ik weet natuurlijk niet of dat idd zo is met Sven, iedereen gokt er rustig op los, maar het klinkt heel plausibel. Best kans dat na een hele poos rust die blessures vanzelf weer verdwijnen. En als het niet vanzelf gaat, dan hopelijk met goede medische begeleiding of ingrepen.

Deel Deze Pagina