Het grote transfertopic 2010

Discussie in 'Lange baan' gestart door dedeut, 28 feb 2010.

  1. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Ten Hove kan het schaatsen niet loslaten. Zo heeft ie de rest van zijn VPZ ploeg toch nog ergens onder kunnen brengen.
  2. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ik denk dat ze van Oenema als enige verwachten dat ze zich plaatst voor internationale wedstrijden. 8)
  3. Schaatsfan86

    Schaatsfan86 Active Member

    Dacht dat Bruintjes nu ook bij dat team zou komen, maar kennelijk is dat niet doorgegaan? Waar zit zij nu? Traint ze nu voor haarzelf?
  4. Edwin

    Edwin Active Member

    Zie: http://www.natasjabruintjes.nl/?p=183
    Een nieuwe start!
    June 28th, 2010

    Aankomend seizoen ga ik voor mezelf verder. Eens zien wat ik dit seizoen kan laten zien…
  5. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    Mooi dat zij nu ook een sponsor hebben gevonden!! :) Nu Timmer & co nog..
  6. Catwoman

    Catwoman New Member

    Jan Bos is ook nog op zoek naar een sponsor zo laat hij weten middels een oproep op zijn facebook. Raar toch hoe die er steeds opnieuw weer alleen voor staat terwijl het toch al jaren 1 van onze meest steady krachten op de sprint is .....
  7. Mandy

    Mandy Active Member

    Ik wist niet zo goed waar ik dit moest plaatsen dus doe ik het hier maar:

    'Ria Visser met ruzie weg bij NOS'


    HILVERSUM - Ria Visser zal komend schaatsseizoen niet te zien zijn als analyticus bij de NOS. De voormalig schaatskampioene heeft hier volgens de omroep zelf voor gekozen, omdat ze is verhuisd naar het buitenland.

    Er zijn echter ook geruchten dat Visser met ruzie is vertrokken. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, meldt op Radio 538 dat het conflict begon nadat Visser tijdens een rechtstreekse uitzending een reportage van Studio Sport over Greta Smit afgekraakte. Ook zou de samenwerking met collega Bart Veldkamp erg stroef verlopen. (DHE)

    22/09/10 12u16

    Bron: AD
  8. Edwin

    Edwin Active Member

    (Edit: Niet gek, Nu.nl nam niet het hele ANP bericht over, AD.nl wel:)
    Jan Bos sluit zich aan bij Italiaanse ploeg Romme
    HIERDEN - Jan Bos heeft zich aangesloten bij de Italiaanse ploeg die onder leiding staat van bondscoach Gianni Romme. De 35-jarige schaatser, wiens contract bij Hofmeier niet werd verlengd, traint al enige tijd met de equipe van kopman Enrico Fabris.
    ,,De vlam brandt nog volop'', zei Bos over zijn ambities. ,,Ik vind het schaatsen nog steeds veel te leuk.''

    Bos was de afgelopen twee jaar de kopman van de Hofmeierploeg en plaatste zich voor de Winterspelen van Vancouver. Bij dat evenement kon de routinier, die in 1998 de eerste Nederlandse wereldkampioen sprint werd, niet overtuigen. Op de 1000 meter eindigde hij als twaalfde, op de 500 meter vond Bos zijn naam terug op de 29e plaats. Een maand later besloot Hofmeier de sprinttak op te doeken en zat hij zonder ploeg.

    Met een Italiaans avontuur hoopt Bos, die nog op zoek is naar een individuele sponsor, zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. ,,Ik merk dat ik dankzij de impulsen van die Italianen nog steeds veel leer'', sprak hij.

    Zaterdag vertrekt hij met Fabris en consorten voor een trainingskamp naar de Duitse stad Erfurt. (ANP/BVDL)
    23/09/10 15u36
  9. Sabine

    Sabine Well-Known Member

    Marianne Timmer in zee met Liga
    Uitgegeven: 23 september 2010 17:26
    Laatst gewijzigd: 23 september 2010 17:26

    AMSTERDAM - Marianne Timmer schaatst komend seizoen voor de nieuw op te zetten sprintploeg Team Liga. Ook Annette Gerritsen en Margot Boer gaan rijden voor Team Liga.

    De ploeg is verder bezig om twee talenten aan zich te binden waarvan Floor van den Brandt al bekend was. Peter Kolder zal fungeren als trainer.
    Momenteel wordt een stichting opgezet die het beheer van de ploeg gaat doen. In die stichting nemen onder andere sportmarketingbureau Triple Double en Henk Timmer zitting.
    'Afrondende fase'
    Sportmarketeer Bob van Oosterhout van Triple Double is nauw betrokken bij de nieuwe ploeg, maar ontkent noch bevestigt de naam van sponsor Liga.
    Wel zegt hij: "We zijn inderdaad met een nieuwe ploeg rondom Marianne Timmer bezig, we zitten in de afrondende fase. Het is een ontzettend leuk initiatief dat op vrouwen gericht is."

    Met de komst van Liga komt er een einde aan een periode van grote onzekerheid voor de schaatssters die afgelopen seizoen afscheid namen van Control.
  10. Rakker89

    Rakker89 New Member

    Na de Olympische Spelen is het bewezen dat alles eens even flink door elkaar geschud wordt. Ik denk dat de uitkomsten zeer interessant zijn! We zullen een te gek schaatsseizoen beleven!
  11. De Keizer

    De Keizer Well-Known Member

    Weer eens een bevestiging van de kwaliteit van de journalisatiek van blaadjes zoals Privé. Bart Veldkamp is komend seizoen trainer van TVM en heeft daarom tijdens toernooien wel iets anders te doen dan analyticus zijn. Het zou daarom een zeer vreemde reden voor waarom Visser nu stopt.
  12. Mcat

    Mcat Well-Known Member

    Mooi dat team timmer nu team Liga is geworden.
  13. Lars-Lover

    Lars-Lover Active Member

    We zaten van de week nog te denken over hoe het nou met Jan Bos en Team Timmer zou gaan en nu zijn ze allemaal al onder de pannen! Mooi dat het nog, voordat het nieuwe seizoen begint, rond is! :D Grappig dat Liga de sponsor is geworden van Timmer en co. Ik krijg spontaan trek in een Liga, nu ik er weer aan denk haha :p
  14. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Ja dat had ik nou ook, je maakt ook meteen de associatie met het koekje dus dat zou wel moeten werken! Nou had ik toevallig de nep-Liga van het huismerk in huis dus nou helpt dat Kraft Foods (de eigenaar van Liga) opzich niet, maar ik denk dat ik komende winter wel af en toe ineens zin ga krijgen in een koekje. Vermoedelijk vaker dan dat ik zin krijg om bv. mijn financiën te detacheren.
  15. Catwoman

    Catwoman New Member

    Bos traint (en trainde trouwens al langer) met de italianen mee. Dat wil zeggen dat hij een trainer heeft en trainingsmaten, maar natuurlijk nog niet dat ie onder de pannen is. Is nl. nog steeds ploeg en/of sponsorloos. Dat bedoelde ik ook met mijn bericht.
  16. SprintMaster

    SprintMaster aangepast Medewerker

    Koekje er bij? :lol: Lekker!
  17. Alleskids

    Alleskids New Member

    Vanmorgen gaf Timmer bij Evers staat op (Radio 538) aan dat er nog niks getekend is, dat het persbericht wat voorbarig is.
  18. dedeut

    dedeut Well-Known Member

    Wel jammer dat als het doorgaat, ze niet meer 'the pink ladies' heten. Dat vond ik wel leuk. Zouden ze wel in het roze blijven rijden?
  19. leenstrafan

    leenstrafan Well-Known Member

    Misschien moet Liga een nieuwe smaak uitbrengen "Liga Pink!" met bosvruchten of aardbeien ofzo. Dan kunnen ze door het leven gaan als "The Pink Liga Ladies" of "The Liga Pink Ladies".
  20. Lisan

    Lisan Well-Known Member Medewerker

    Ze zijn dus vrij laat met het bericht te geven omdat hij dat inderdaad al langer deed. Balen dat hij nog geen echte sponsor/ploeg heeft.

    Weet iemand trouwens waar Nijenhuis is gebleven? Volgens mij schaatst hij niet meer want ik hoor/lees niets over hem en dan begin ik toch te denken dat hij gestopt is? Ook vandaag bij Herfstijs zag ik hem niet, al was bijv een Bruintjes er wel aanwezig en wat andere van gewesten/schaatser die alleen trainen. Ook Hospes zag ik op de langebaan terwijl ik dacht dat ie vooral shorttrack zou doen dit seizoen. Nijenhuis kan een rustdag hebben maar het is toch frappant dat hij zo verdwijnt?

Deel Deze Pagina